- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
bana vermedi progestan sabah a kadar bekleyip haber edeyiim diyorum..nişan genelde yapışkan oluyo sanırım benim gelmemişti ama açılma fln olabilir bi doktoruna gözük derim ikizlerde erken doğum oranı yüksek oluo rahim ağzında kısaymış benmde kısaydı 30dan 35e kdr progestan kullandım
ve yapışkan değildii.nişan genelde yapışkan oluyo sanırım benim gelmemişti ama açılma fln olabilir bi doktoruna gözük derim ikizlerde erken doğum oranı yüksek oluo rahim ağzında kısaymış benmde kısaydı 30dan 35e kdr progestan kullandım
sağolun saabah arayım korkuyorumdanişan kanlı sümük gibi bir şey senin kanaman olmuş gebeliğin hiç bir haftasında kanama normal değil doktoruna başvur canım için rahat etsin
ara ara vakit kaybetmeden muayene ederler belki 34 ten önce erken doğum riski varsa ciğer geliştirici vuruyolar bana vurmuşlardı olurda bebek erken gelirse solunum sıkıntısı yaşamasın diesağolun saabah arayım korkuyorumda
Amin canim ederim tabiiAyy çok kıskandım hem kiz hem erkek hem ikiz. Hamilelerin duası kabul olurmus. Bana dua edermisin benimde hem kiz hem erkek olsunşuan buraya böyle birsey yazdığıma inanamıyorum
Senin icin umarım kötü birsey yoktur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♡
Evet banada vurdular 28. Haftadaara ara vakit kaybetmeden muayene ederler belki 34 ten önce erken doğum riski varsa ciğer geliştirici vuruyolar bana vurmuşlardı olurda bebek erken gelirse solunum sıkıntısı yaşamasın die
gittinmi doktoraEvet banada vurdular 28. Haftada
öğleden sonra gidicem doktor doğumda :/ korkuuyorum inşallah birşey cıkmazgittinmi doktora
inşallah bekler kuzularn biraz daha toparlanmış olurlar bnm teyzem ikizlerini normal doğumla 28de doğurdu maşallah koca adam oldular şimdi :) hiç gerilme sağlıkla vaktinde kolayca kucakla inşallahöğleden sonra gidicem doktor doğumda :/ korkuuyorum inşallah birşey cıkmaz
Insallahhhinşallah bekler kuzularn biraz daha toparlanmış olurlar bnm teyzem ikizlerini normal doğumla 28de doğurdu maşallah koca adam oldular şimdi :) hiç gerilme sağlıkla vaktinde kolayca kucakla inşallah
Insallah cnm :)Allah kurtarsın canım sağlıkla kavuş bebeklerine.daha küçükler kuvezde kalabilirler kuvezde kalmaları erkenden hastaneden çıkıp sürekli hasta olmalarından çok daha iyi oluyor canim benim bebegimde kuvezde kaldi. Allah uzun omur versin bebeklerine de sana da. Oy ne güzel yarın iki çocuklu bi anne olacaksin inşallah:)
Evet cnm 21.nde doguma aldilar bebekler kuvezdeCanim naptin dogum oldumu? Bebisler nasillar...
Evet cnm 21.nde doguma aldilar bebekler kuvezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?