- 7 Ağustos 2015
- 17
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi gizemmm2012
-
boya silici de neymis :) ?boya siliciiiiiii..
Ya sacim aslinda kizil degil burda oyle cikmis gunesten daha cok karamel gibi bisey. Peki saclarim uzayinca kendibrengimi nasi bu renk yapabilirim
O iş kolay ana rengini bir şekilde yaparlar ama rengi kızıl olmasa bile boya sonucu açılan saç soğam kabuğu oluyor ve açık kestane yapabileceğin en açık renk, sarı mümkün değil.
Saol canim tesekkur ederim peki rofledemi yapamam sacimn uclarina
O iş kolay ana rengini bir şekilde yaparlar ama rengi kızıl olmasa bile boya sonucu açılan saç soğam kabuğu oluyor ve açık kestane yapabileceğin en açık renk, sarı mümkün değil.
Saol canim tesekkur ederim peki rofledemi yapamam sacimn uclarina
saçtaki boyayı siliyor.. açıcıdan daha iyi yani.. colorb4 öneriliyor..boya silici de neymis :) ?
saçtaki boyayı siliyor.. açıcıdan daha iyi yani.. colorb4 öneriliyor..
Ya bi kuafore sormustum acilir demisti cubku ben cikolata kahveyi akittim baya 9.0 etkili suan sarimsi isiltilar var. Ama ben evde yapmak istiyorum nasi olcak bilmiyorum. En son rofle setini denicem heralde
net bilgim olmamakla beraber saçındaki renklerden en açık renk hangisiydiyse onu elde ediyorsun.. bir ara 9.0 a boyamıştın galiba onun gibi birşey olur sonra onun üstüne istediğin rengi elde etmen daha kolay olur.. boya silici konusunu bir tarat ben bizzat uygulamadım ama bu işler için kullanılıyor ve kullananlar da baya memnun kalmış..Peki bu rengimi elde ederim kullanirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?