Saç Rengi ve Saç Boyama Kizlar acil bakarmisiniz(resimlii)

gizemmm2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
17
0
28
Kizlar saclarimi koyu kahveydi once 9.0la sariya boyadim ustune cikolata kahveye boyadim saclarim suan bu renk. Su sari renge nasi cevirebilirim bu saci? Rofle setiyle olurmu yada aciciyla? İki resmi birlestrdgmdeki karanlikta sacimin gorunumu. Diger ayri resimde gunesteki sacim

Eklentiler

• 4.png
    4.png
    190,1 KB · Görüntüleme: 245
  • 2015-08-07 14.35.00-1-1.jpg
    2015-08-07 14.35.00-1-1.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 233
Son düzenleme:
Bence asla ve kata kendin yapma açıcı falan asla kullanma, saçın kızıl gibi birşey olmuş. Kuaföre sor ama mümkünatı yok saçın o renkten o sarıya dönmez. Kuaför var yanımda yani o saçtan daha açıklarını bile o renge döndüremiyor. Heleki kızıl saçı akıtınca soğan kabuğu gibi bir renk çıkıyor ki o renk anca açık kestane ile biraz adam oluyor. Çok yaptıran gördüm. Saçlarda lastik gibi oluyor.

Dediğim gibi git iyi bir kuaföre sor, açıcı falan riskli şeyler gereksiz yere saçını mafetme.

Ya sacim aslinda kizil degil burda oyle cikmis gunesten daha cok karamel gibi bisey. Peki saclarim uzayinca kendibrengimi nasi bu renk yapabilirim

Ya sacim aslinda kizil degil burda oyle cikmis gunesten daha cok karamel gibi bisey. Peki saclarim uzayinca kendibrengimi nasi bu renk yapabilirim

O iş kolay ana rengini bir şekilde yaparlar ama rengi kızıl olmasa bile boya sonucu açılan saç soğam kabuğu oluyor ve açık kestane yapabileceğin en açık renk, sarı mümkün değil.

Herhalükarda kendin o rengi boyayla tutturamazsın. Bekle ve iyi bir kuaföre git. Üst üste boya yapma..

Benimde koyu renkti ama kızıllık falan yoktu seninkinden daha kolay bir saçtı bikaç kuaföre de sordum çoğu zor demişti, ombre istiyordum ben de. Zor dediler mi yaptırmadım çünkü kuaförlerde maf ediyor saçı, alakasız şeyler yapıyorlar. Yani yapan vardır ama ciddi işlemden geçmesi gerek ve kuaförünün çok çok iyi olması gerek. Haa dediğim gibi boya üstüne boya olan saçta açtırsan da çok açık renk olmuyor, röfle olsa da olabilecek renk skalası belli yani sarı olmaz belki ama açıklı koyulu birşey yaparlar.

Bence gir birkaç kuaföre olurunu sor netten de çok belli olmuyor renk belki de yaparlar bilemiyorum. Ama saçına ciddi bir işlem yapacaksan biraz bütçe ayırıp yetenekli birine git. Mahalle kuaförlerine kaş bile aldırmam ben, kuaförlerden de nefret ettim zaten, para alana kadar çok iyiler işlerini kötü yapınca çirkefleşir çoğu...

Ya bi kuafore sormustum acilir demisti cubku ben cikolata kahveyi akittim baya 9.0 etkili suan sarimsi isiltilar var. Ama ben evde yapmak istiyorum nasi olcak bilmiyorum. En son rofle setini denicem heralde

Eklentiler

• 2015-08-07 14.35.00-1-1.jpg
    2015-08-07 14.35.00-1-1.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 47
Ya bi kuafore sormustum acilir demisti cubku ben cikolata kahveyi akittim baya 9.0 etkili suan sarimsi isiltilar var. Ama ben evde yapmak istiyorum nasi olcak bilmiyorum. En son rofle setini denicem heralde

Bu renk açılabilir, ilk attığın renkle bunun alakası yok ki. İlk attığın renk üstüste boya yapınca kızıllaşmalar olur ya ona benziyordu. O rengin aynısı ablamın saçıydı ki hiç kızıla boyamadan saçı kızıl gibiydi, bazı boyalarda kızıllık oluyormuş zaten. Çok iyi bir kuaföre gitti ilk açtığındaki renk faciaydı. Açık kumral istedi adam direk mümkün değil, kendi rengin olsa bi nebze dedi ve ancak orta kestane çıktı. Ona da şükür demiştik. Kaldı ki o rengi tuturmak için 15 gün sonra cila yaptı, 15 gün sonra da bir kat daha boyadı...

Kuaförlerin iyi olanları gerçeği söyler ama öyle alenen kuaförler aa olur tabi, açılır tabi, sen gel yaparız der. Önemli olan seni masaya oturtmak ve paranı almak.

İkinci resimdeki saç açılabilir dediğim gibi ama kendin yapma demekte kararlıyım dalgalı olur renk. Yakma riskinde cabası.

Sacma olanda bu zaten guneste boyle oluyo karanlikta oyle :KK70: peki nasi yapabilirim neyle hangi numarayla? Enazindan ilk ucunda denerim olursa hepsine yaparim olmassa keserim ama nasi yapicagimi bilmiyorum bu renk nedir sari boyalar bu renk olmuyor

Peki bu rengimi elde ederim kullanirsam
net bilgim olmamakla beraber saçındaki renklerden en açık renk hangisiydiyse onu elde ediyorsun.. bir ara 9.0 a boyamıştın galiba onun gibi birşey olur sonra onun üstüne istediğin rengi elde etmen daha kolay olur.. boya silici konusunu bir tarat ben bizzat uygulamadım ama bu işler için kullanılıyor ve kullananlar da baya memnun kalmış..

X