• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakarmısınız testime

İnşallah canım ya 13 yıldır bekliyordum dua edin lütfen inşallah hamileyimdir bebegimi kaybettim yeni 7 aylık çok istiyorum yeniden olsun🤲
Rabbim bu güzel günün hürmetine sana hayırlı sağlıklı evlat versin.imrendirmesin üzmesin bunaltmasin.hatta çifter çifter versin.sizin vesilenizle isteyen herkese versin❤️ bende şuan giresundan İstanbul'a rahim filmi çektirmek için gidiyorum.rabbik emeklerimizi görsün sevindirsin hepimizi🥰

Malesef test yanılttı beni kızlar kan verdim sonuç negatif 0.10 çıktı bu ayda olmadı üzüldüm ama umutsuz olmıcam elbet buraya ben hamileyim diye gelcem Allah büyük

Rabbim bu güzel günün hürmetine sana hayırlı sağlıklı evlat versin.imrendirmesin üzmesin bunaltmasin.hatta çifter çifter versin.sizin vesilenizle isteyen herkese versin❤️ bende şuan giresundan İstanbul'a rahim filmi çektirmek için gidiyorum.rabbik emeklerimizi görsün sevindirsin hepimizi🥰
Dualarını içim Allah razı olsun canım ama malef negatif kan verdim Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla hayırlı haberle alırsın

Back
X