Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabbim bu güzel günün hürmetine sana hayırlı sağlıklı evlat versin.imrendirmesin üzmesin bunaltmasin.hatta çifter çifter versin.sizin vesilenizle isteyen herkese versin bende şuan giresundan İstanbul'a rahim filmi çektirmek için gidiyorum.rabbik emeklerimizi görsün sevindirsin hepimizi
Malesef test yanılttı beni kızlar kan verdim sonuç negatif 0.10 çıktı bu ayda olmadı üzüldüm ama umutsuz olmıcam elbet buraya ben hamileyim diye gelcem Allah büyük
Rabbim bu güzel günün hürmetine sana hayırlı sağlıklı evlat versin.imrendirmesin üzmesin bunaltmasin.hatta çifter çifter versin.sizin vesilenizle isteyen herkese versin bende şuan giresundan İstanbul'a rahim filmi çektirmek için gidiyorum.rabbik emeklerimizi görsün sevindirsin hepimizi