- Emoji Skoru
- 56
- Puanlar
- 28
Eşiniz işlem gördümü anesteziliMikro tese bilmiyorum biz de mikroçip ile seçildi ama doktorlar embrıologlar ne derse doğrudur .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz işlem gördümü anesteziliMikro tese bilmiyorum biz de mikroçip ile seçildi ama doktorlar embrıologlar ne derse doğrudur .
Bende Harran üniversitesi hastanesinde yaptıracağım orda tüp bebek profesörü var ona gidiyorum. Tek kafama takılan acaba bu özellerde uygulanan yeni teknoloji şeyler devlette de uygulanıyor mufakülte hastanesinde omü smsun
Gittiğin ilde nasıl bilmiyorum ama benim bulunduğum yerde en iyi teknolojiler fakültede özelde değil araştırmalarıma göreBende Harran üniversitesi hastanesinde yaptıracağım orda tüp bebek profesörü var ona gidiyorum. Tek kafama takılan acaba bu özellerde uygulanan yeni teknoloji şeyler devlette de uygulanıyor mu
Valla benim gittim doktor ve eşi ikisi kurmuşlar tüp bebek birimini hatta eşi televizyona çıkmış son teknolojileri kullanıyoruz, falan diyor Amerika’da eğitim almış falan 12 yıldır tüp bebek işini yapıyorlarmış. İnşalkah memnun kalırım özeller çok pahalı burası bütçemize daha uygun.Gittiğin ilde nasıl bilmiyorum ama benim bulunduğum yerde en iyi teknolojiler fakültede özelde değil araştırmalarıma göre
Bu arada bende giresunluyum ama Şanlıurfa da eşim öğretmen burda yaşıyoruz bu yüzden.Gittiğin ilde nasıl bilmiyorum ama benim bulunduğum yerde en iyi teknolojiler fakültede özelde değil araştırmalarıma göre
Yok hayır sadece spremler mikcoçip yöntemiyle seçildiEşiniz işlem gördümü anestezili
ne kadar spermler benım esiminde azda o yüzden soruyorumBizde de sperm azlığı vardı
1 milyon bizimde ikinci deneme olacak ama mikro tese ne kadar iyi seçenek bilmiyom şuanne kadar spermler benım esiminde azda o yüzden soruyorum
inşallah iyi olur1 milyon bizimde ikinci deneme olacak ama mikro tese ne kadar iyi seçenek bilmiyom şuan
Spermde sıkıntı varsa devletin labı olmamalı,imsi mikroçip piezzo olan merkezlere bakın ,bide sperm dna hasarı testi yaptırın ,düzen laboratuvarı bakıyor1 milyon bizimde ikinci deneme olacak ama mikro tese ne kadar iyi seçenek bilmiyom şuan
Özelde başka bir doktorla görüştük 6 aylık bir ilaç tedavisi önerdi oda aynı bu şekilde fikir sundu bize bizde bu şekilde yapmaya karar verdik devlet evet uygun ama asla psikolajik ve sorun odaklı gelmedi bana keşke baştan gitseydim özeleSpermde sıkıntı varsa devletin labı olmamalı,imsi mikroçip piezzo olan merkezlere bakın ,bide sperm dna hasarı testi yaptırın ,düzen laboratuvarı bakıyor
Sizinki ne kadarinşallah iyi olur
Ya aynısı benim de başıma geldi bir sorun görünmüyor denmesine rağmen 11 yumurtam hiç döllenmedi. İnanılmaz bir hayalkırıklığı yaşadım anlatamam.şimdi genetik için gün bekliyoruz zaten bir sebepte söyleyemediler sadece bu testi yapın en azından bu ihtimal varsa ona göre ilerleriz dediler.ne düşüneceğimizi şaşırdık0 hayatım kıpırdanma bile olmamış hiç döllenme olmamış. O an kadersel olarak demek ki bizim çocuğumuzun olmaması gerekiyor duygusuna kapıldık çünkü bizim değerlerimiz o kadar da kötü değil yani belki doğal yolla bile olabilir ama tüp bebekte Bile döllenme olmadı.
Seni çok iyi anlıyorum canım bir de milroenjeksiyon icsi yapılmasına rağmen böyle olmuştu bizim. Doktorumun dediği tek şey takviyelerinizi düzgün kullanın 2. Tüp bebek yaparken kalsiyum takviyesi yaparız döllenme anında dedi. Eşimin hormon testlerini istedi tekrar ama bana dedi ki kafana takma bence sen doğal yolla gebe kalacaksın dedi. O zaman sormuştum genetik test yaptıralım mı diye o da hiç gerek yok tedavi aynı zaten dedi boşuna para harcama sen sadece takviyeleri kullan bazen bu tür şeyler olabiliyormuş bizim eksiğimiz o kalsiyum patlamasının yaşanmaması.Ya aynısı benim de başıma geldi bir sorun görünmüyor denmesine rağmen 11 yumurtam hiç döllenmedi. İnanılmaz bir hayalkırıklığı yaşadım anlatamam.şimdi genetik için gün bekliyoruz zaten bir sebepte söyleyemediler sadece bu testi yapın en azından bu ihtimal varsa ona göre ilerleriz dediler.ne düşüneceğimizi şaşırdık![]()
bizimki 4 milyon ancak az hızıda az şeklide bozuk nasıl oalcak bılmıyorum 2 aydır multivitamin verdi doktor bu ayın sonunda opum var kısmetse bakalımSizinki ne kadar
Merhaba bende urfada tüp bebek dtedavisi görmek istiyorum nasıl randevu alıyoruz acaba bilgi verirmisinizValla benim gittim doktor ve eşi ikisi kurmuşlar tüp bebek birimini hatta eşi televizyona çıkmış son teknolojileri kullanıyoruz, falan diyor Amerika’da eğitim almış falan 12 yıldır tüp bebek işini yapıyorlarmış. İnşalkah memnun kalırım özeller çok pahalı burası bütçemize daha uygun.
Benimde iki deneme üniversite hastanesinde oldu . Döllenme oluyordu ama 5. Günü görmüyordu. Ben de önermem devletteki lab kalitesi iyi değil. Bize de piezo ve yapay zeka uygulandı. 3. Deneme de 5. Embriyosu elde ettik. Özelde şansınızı deneyin.Bende Harran üniversitesi hastanesinde yaptıracağım orda tüp bebek profesörü var ona gidiyorum. Tek kafama takılan acaba bu özellerde uygulanan yeni teknoloji şeyler devlette de uygulanıyor mu
Siz nerde yaptınız son tüp bebeği tuttu mu acaba benim kafam allak bullak ankara bb tüp bebek merkezi var aklımda bide bülent tıraş var istanbulda bi yanımda urfada yap diyor harranda nasıl zor karar süreci bilen bilir Allah doğruyu buldursun yolumu kaybetmiş gibiyim ne yapsam yanlış yapacağım sankiBenimde iki deneme üniversite hastanesinde oldu . Döllenme oluyordu ama 5. Günü görmüyordu. Ben de önermem devletteki lab kalitesi iyi değil. Bize de piezo ve yapay zeka uygulandı. 3. Deneme de 5. Embriyosu elde ettik. Özelde şansınızı deneyin.
Bu ay sonunda transfer için gideceğim. Şişli memorialda yaptırdım ben.Siz nerde yaptınız son tüp bebeği tuttu mu acaba benim kafam allak bullak ankara bb tüp bebek merkezi var aklımda bide bülent tıraş var istanbulda bi yanımda urfada yap diyor harranda nasıl zor karar süreci bilen bilir Allah doğruyu buldursun yolumu kaybetmiş gibiyim ne yapsam yanlış yapacağım sanki
Randevu yok sabah 9 gibi tüp bebek biriminde olup ordan sıra alıyorsunuz profesör tüp bebek uzmanları var orada 930 tl gibi bir muayene ücreti var. Doktorla konuşur öyle karar verirsiniz. Bana rapor çıkması için birlere aşılama yapmamız lazım dddi biz eşimle artık boşuna uğraşmak istemediğimiz için raporsuz yaptırmaya karar verdik, onu da hesapladık sadece hastaneye 70 bin civarı ödeme yapacağız gerisi iğne ilaçta 40 bin civarı tutarMerhaba bende urfada tüp bebek dtedavisi görmek istiyorum nasıl randevu alıyoruz acaba bilgi verirmisiniz