Kızlar acil bakarmisiniz

Merhaba benimde adetten 9 gün önce 1.20 den küçük çıktı adetim 2 gün gecikti değerim 545 olmuş birdaha baktır 💜
Ben hala adet olmadım hala dün yine evde kaset test yaptım bu seferde bişey çıkmadı bide aksilik son adet tarihimize hatırlamıyorum kan vermeye de gitmedim bı daha yine aynı şeyleri yaşamak dan korkuyorum galiba biraz daha bekliycem sonra gidicem evde artık test yapmıyorum bı çıkıyor bı çıkmıyor hiç bişey anlamadım çünkü ben 🙄

Ben hala adet olmadım hala dün yine evde kaset test yaptım bu seferde bişey çıkmadı bide aksilik son adet tarihimize hatırlamıyorum kan vermeye de gitmedim bı daha yine aynı şeyleri yaşamak dan korkuyorum galiba biraz daha bekliycem sonra gidicem evde artık test yapmıyorum bı çıkıyor bı çıkmıyor hiç bişey anlamadım çünkü ben

Evde test yaparken erken gebelik testi uygula geç döllenme vs durumlarda erken sonuç veriyor diğer kaset testlerde belli olmuyor

Evde test yaparken erken gebelik testi uygula geç döllenme vs durumlarda erken sonuç veriyor diğer kaset testlerde belli olmuyor
Ozmaan alıyım bugün bitane ondan 🙄 yapayım sabah olmasına gerek yok dimi ama o testlerde de yanılma oluyormuş burda çok okudum ben ama alayım yinede ozaman

Ozmaan alıyım bugün bitane ondan 🙄 yapayım sabah olmasına gerek yok dimi ama o testlerde de yanılma oluyormuş burda çok okudum ben ama alayım yinede ozaman
Testler varsa net çıkarsa yanlislik payı yoktur çok silik çıkarsa bunda silinme kuruma gibi şeyleri düşünürsunuz

He bekle bakalım bı kaç gün daha Allah büyük umudunu kaybetme
Ole canım herşeyin hayırlısı artık takmiycam yani kafama stresde çok etkiliyomus oluruna birakicam yani zaten bisey varsa illa belli edicek kendini diye düşünüyorum oyuzden herşeyin hayırlısı olsun rabbim en hayırlı olanı nasip etsin ins

Ole canım herşeyin hayırlısı artık takmiycam yani kafama stresde çok etkiliyomus oluruna birakicam yani zaten bisey varsa illa belli edicek kendini diye düşünüyorum oyuzden herşeyin hayırlısı olsun rabbim en hayırlı olanı nasip etsin ins
İnşallah ama kafaya takmiyim diyorum da belirtiler salmiyor bir türlü,😂

Back
X