kızlar acil bakarmısınız

babyhome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
59
2
86
Ankara
kızlar bugün transferimin 7. günü ve kasıklarımda ağrı var ve hafif kahverengi lekelenme oldu neden olmuş olabilir

bebişlerin tutunuyordur inşallah canım fazla bişi düşünme kafana takma sakın agrılarında normal bence

arkadaşıa katılıyorum agrılar çok normal lekelenme de ola biliyor çok sa kanaman dr başvur arkadaşım geçmiolsun inşallah pozitiftir

canım hiç korkma bende de olmuştu 8 gün gibi bende senini gibi korktum hatta ağla ağla canım çıktı ama hamilemmmm inş sende öylesindir ;kafana takma inş

kızlar verdiğiniz moral için teşekkür ederim doktorumu aradım o kahverengi lekelenme için pek iyi bakmadıklarını söyledi prolaktini ikiye çıkamamı söyledi ve istirat et dedi normalde test günüm çarşamba günü idi ama pazartesi günü test için çağırdı test sonucuna göre karar veririz dedi moralimiz bozuldu bu duruma böyle olupta başka hamile olan varmı

canım inşallah hamilesindir rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah.hiçbir bilgim yok canım

baby home ben transferimiz 7.günü şiddetli bir kasık ve bel ağrısı yaşadım.8.günümün sabahı da çamaşırımda kahverengi lekelenmem vardı..doktorumu aramadım,olmadıysa olmadı dedim.12.gün test yaptırdım değerim düşüktü.(33,6)Doktorum hamilelik var ama değeriniz düşük dedi,düşükle sonuçlanabilir dedi.

4 gün sonra testi tekrarladık,188 e çıktı,sonra 4 gün sonra bir daha tekrarladık 1182 ye çıktı,4 gün sonra bir daha tekrarladık 4882 ye çıktı ve o gün kesemizi gördük.Hatta ben hamile olduğuma da inanmadım,kendimi çok korumadım da,Allaha çok şükür şu anda hamileyim.Salı günü de kalp atışları için gideceğim.ınşallah Allahım senin gönlüne göre versin arkadaşım...

Şu anda 6+2 haftalık hamileyim.Doktorum keseyi görene kadar inanmadı benim hamile olduğuma...

DıLKALMAN teşekkür ederim cevapların için bana moral oldu seninde inşallah allah kucağına almayı nasip eder

canım hic merak etme bende yaklasık 10 hafta oldu kahverengi acık pembe hatta iki üc gün baya baya regl gibi koyu kırmızı geldi her seferinde aglaya aglaya dra gittim ve bebeklerim hepsinde iyiydi annelerinden daha güclüler
cok zor tabi insan strs yapıyo ama rahat ol merak etme canım benim bir aydan beri bitti düsün yani
kendini yorma dinlen hep mutlu seyler seyret olumlu düsün canım
ben ilk lekelenmemde dr gittiğimde bebeklerin ikiz oldugunu öğrenmistim .......
bi de cok internette arastırma benim gibi ben cok okuyup moralımi bozdum bosu bosun kafama taktımmmmm sen benim gibi yapma gecmıs olsunnnnnnn

neden öyle demiş ki? ben 2 kere tedavi oldum hastanelerden verilen kağıtlarda bile kahverengi lekelenme normaldir ama kırmıza döner ve miktarı artarsa dr u arayın yazıyor. ve burada o kadar çok kişi gördüm ki değil lekelenme kanama geçirip hamile olan ve hamileliği devam eden. endişe etme ama bol bol dinlen

sormak istedikleri varsa sor canım cünkü insan gercekten kendi gibi seyler yasayıp güzel sonuc alan kisilerden bi seyler duymak istiyor seni o kadar iyi anlıyorum kiiii

zuzu sana teşeşşür ederim gerçekten beni anladın senin lekelenmen test yapma tarihinden öncemiydi eğer önce ise kaç gün önce idi

babyhome bu kahverengi lekelenme birçok arkadaşın dediği gibi embryoların rahim duvarına yerleşirken yapışacak bir ortam bulması için rahim duvarında eksilttiği madeelerin sebebi ile olabilir.. rahim de diğer organlarımız gibi içi - duvarları kan dolu hücrelerden oluşan bir organ... bu duvardan eksilen ve dışarı atılan maddelerin de kanla karışık bir tabiatı olması çok normal. kanaman kırmızı- pembe renge dönüşmedikçe stres yapma diyor tüm doktorlar. senin doktorun çarşamba yerine 2 gün evvel çağırmış zira kandan b-hcg testi yapacak 10. gün olması sebebi ile kan değerlerinde hamile olup olmadığın 2 gün erken de çıkabilir.. endişe etme demek kolay ama yapması zor biliyorum fakat sen moralini bozma arkadaşım...doktorların keşke sana iyi bir durum değil falan gibi diyeceklerine biraz daha moral verselerdi sonuç pozitif çıkabilir çünkü..ama olsun biz moral veririz sana üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…