Canim yurt disinda yasiyorum su an pazar oldugu icin kimse benle ilgilenmez onumuzdeki pazartesi ( 5 Araliga) randevum var ta bi ay onceden her gittigimde bi sonraki randevumu belirliyorlar onun disindada sadece dua edebiliyorum malesefCanim buralarda zaman kaybederek icini rahatlatamazsin. Kesinlikle gidip ultrasona gir.
Ah canim ya ne zor su belirsiz beklemek, kafama estigi an doktora da gidemiyorum deli olcam valla.inşallah kötü bir şey yoktur. göğüs ağrısını da ben her gün hissetmedim. ara ara olmadığı zamanlar da vardı.
Kaç haftalık gebesinAh canim ya ne zor su belirsiz beklemek, kafama estigi an doktora da gidemiyorum deli olcam valla.
9+2 canmKaç haftalık gebesin
Ablam şu anda 12 haftalık hamile oda göğüs hassasiyet inin arada kaybolduğunu söylüyo bence merak edilecek bişey yoktur. kalbini ferah tut.9+2 canm
Galiba haklisin canim bisey olmasada fazla evham yuzunden zorla belayi cagirmanin anlami yok galiba. Su an gene agriyi hissetmeye basladim sanki zaten gece yatarken hissediyorum genelde siddetini agrinin.Ablam şu anda 12 haftalık hamile oda göğüs hassasiyet inin arada kaybolduğunu söylüyo bence merak edilecek bişey yoktur. kalbini ferah tut.
Biraz uzan keyfine bak kötü şeyler düşünme. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahGaliba haklisin canim bisey olmasada fazla evham yuzunden zorla belayi cagirmanin anlami yok galiba. Su an gene agriyi hissetmeye basladim sanki zaten gece yatarken hissediyorum genelde siddetini agrinin.
Bu gun butun gundur yatiyorum canim lekelenme sadece dun gece vardi sukur bu gun hic gelmedi genelde de pek isim olmuyo zaten hep oturuyorum ya da uzaniyorum pek ayakta kaldigim soylenemez belki dun o yuzden normal is bile fazla gelmistir.Hemen yat ayaklarının altına Bi yastık koy ve uzun süre dinlenmeye çalış anlattığın hikayenin aynısını yaşadım. Misafirim vardı. Gittikten sonra çamaşırımda iki damla leke. Hastaneye gittim eve geldim rengi pembe oldu tekrar gittim kalkma çok çok dinlen sesi. Düzeldi gibi oldu ayağa kalktım tekrar oldu. İki hafta dinlenerek problemi çözdüm şükür. Geçmiş olsun
Sagol canim insallah, insallah sende saglikla kucagina alirsin.Biraz uzan keyfine bak kötü şeyler düşünme. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah
Benim kızım olduğu için peşine koşturdum çok yok diye. Çoğaldı benim. Sonra eşim izin aldı. Kızımla ilgilendi ben yattım geçti şükür. İlk bebeğin sanırım bol bol dinlen. Bi daha misafir alma yada gelen kendi pişirip kendi yesin. Ben düşük riskim var beni görmek isteyen gelsin çayındemlesin dedim. Saolsun gelen evimize temizleyip gidiyorBu gun butun gundur yatiyorum canim lekelenme sadece dun gece vardi sukur bu gun hic gelmedi genelde de pek isim olmuyo zaten hep oturuyorum ya da uzaniyorum pek ayakta kaldigim soylenemez belki dun o yuzden normal is bile fazla gelmistir.
Evet canim ilk bebegim, yurt disindayim genelde gelenim gidenim de hic yok denecek durumda o yuzden cok rahatim esimin cok yakin arkadaslari geldi dun burda gorevleri bitmis donus yapiyorlarsi TR ye son bi toplanalm dedik oyle, 6+6 da doktor kontrolundede doktor hersey cok ii falan deyince bende dikkat etmedim dun. Allah baska zorluk vermesin sana da insallah canim ikinci bebegini de saglikla kucagina alirsin insallah :)Benim kızım olduğu için peşine koşturdum çok yok diye. Çoğaldı benim. Sonra eşim izin aldı. Kızımla ilgilendi ben yattım geçti şükür. İlk bebeğin sanırım bol bol dinlen. Bi daha misafir alma yada gelen kendi pişirip kendi yesin. Ben düşük riskim var beni görmek isteyen gelsin çayındemlesin dedim. Saolsun gelen evimize temizleyip gidiyor
Lekelenmen devam etmezse sorun yoktur bence .gogus hassasiyeti bazen benim de azaliyor.tedirgin olma onun icin.Canim yurt disinda yasiyorum su an pazar oldugu icin kimse benle ilgilenmez onumuzdeki pazartesi ( 5 Araliga) randevum var ta bi ay onceden her gittigimde bi sonraki randevumu belirliyorlar onun disindada sadece dua edebiliyorum malesef
Yok canim sadece dun gece 2 damla akmis belkide daha az beni korkutan gogusler oldu gece ustune yatamiyordum sabah hic agri yoktu dedim birden bire ne oldu ama aksam ustu agri gelmeye basladi gene.Lekelenmen devam etmezse sorun yoktur bence .gogus hassasiyeti bazen benim de azaliyor.tedirgin olma onun icin.
Amin Can'ım birlikte alalım sağlıklıca kucaklarımıza inşlhEvet canim ilk bebegim, yurt disindayim genelde gelenim gidenim de hic yok denecek durumda o yuzden cok rahatim esimin cok yakin arkadaslari geldi dun burda gorevleri bitmis donus yapiyorlarsi TR ye son bi toplanalm dedik oyle, 6+6 da doktor kontrolundede doktor hersey cok ii falan deyince bende dikkat etmedim dun. Allah baska zorluk vermesin sana da insallah canim ikinci bebegini de saglikla kucagina alirsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?