- 10 Nisan 2023
- 57
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi evimhuzurum
Kızlar yumurtlamadan 12 sonra kanda HCG 47 çıktı 42 saat sonra 119 iyimi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz iki gün sorna aynı yerde aynı saatte kan verinMerhabalar
Burda yeniyim ve ilk bebek denemem o yüzden hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Regl gecikmesi üzerine Bugün kan testi verdim ve beta HCG değerim 358,43 çıkmış. Doktorumu aradım ama mesaisi bittiği için hastaneden çıkmış. Ben de hiç bilmiyorum değer aralığı ne olmalı. Hamile miyim?
Evet tebrik ediyorum hamilesinizMerhabalar
Burda yeniyim ve ilk bebek denemem o yüzden hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Regl gecikmesi üzerine Bugün kan testi verdim ve beta HCG değerim 358,43 çıkmış. Doktorumu aradım ama mesaisi bittiği için hastaneden çıkmış. Ben de hiç bilmiyorum değer aralığı ne olmalı. Hamile miyim?
Çok teşekkür ederimEvet sonuç güzel
Çok teşekkür ederim içim rahatladıevet güzel artmış maşallah
Teşekkür ederim cevabınız içinyükselmiş daha ne olsun :)
Tebrikler hamilesiniz degeriniz de çok güzel çıkmışMerhabalar
Tebrikler , değerleriniz olması gereken miktarda artmışKızlar yumurtlamadan 12 sonra kanda HCG 47 çıktı 42 saat sonra 119 iyimi sizce
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldumTebrikler , değerleriniz olması gereken miktarda artmış![]()