• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakarmısnız

ipekkkkkkkkkk

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
13
Dün anestesi doktoruna göründüm onay verdı bugunde doktoruma gözüktüm pazartesı erkenden gel dedı doğuma mı alcaklar hatta doguma alınacakları aç gel der dıe bılıorum bana sen bı gel de dedı suan pazartesı 38 hafta 1 günlük olucam sizce beni dogumamı alırlar ılk sezeryanım

Dün anestesi doktoruna göründüm onay verdı bugunde doktoruma gözüktüm pazartesı erkenden gel dedı doğuma mı alcaklar hatta doguma alınacakları aç gel der dıe bılıorum bana sen bı gel de dedı suan pazartesı 38 hafta 1 günlük olucam sizce beni dogumamı alırlar ılk sezeryanım
Büyük ihtimalle

Yani agızlarından kerpetenle laf alıyoruz zaten çok korkuyorum normel doğum yapmak ıstemıyorum sancın Gelırse öğüne normel yaparsın dedı ödüm patlıyor oyuzden
Bırak önce alsın ıstıyorum artık kan tahlıllerı bıde anestezı doktoruna da gonderdı onaylamış dedi pazartesı erkenden gel bakalım bı dedı Salı nobetteyım dedı

Yani agızlarından kerpetenle laf alıyoruz zaten çok korkuyorum normel doğum yapmak ıstemıyorum sancın Gelırse öğüne normel yaparsın dedı ödüm patlıyor oyuzden
İyi düşün iyi olsun arkadaşım normal dogum korkulcak kadar kötü değil hakkında hayırlısı olsun 🩷 sen istemdigin sürece normali zorlayama z zaten

Back
X