- 8 Ekim 2024
- 207
- 21
- 13
- 25
- Konu Sahibi gamzelikiz36
Kızlar geçen ay rahim filmi çekildim yanlız adet olmadım 3 gün geçti aranızda öyle olan oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim rahim filminden sonraki ayda 10 gün gecikme oldu. Ama bir sonraki ay düzeldiKızlar geçen ay rahim filmi çekildim yanlız adet olmadım 3 gün geçti aranızda öyle olan oldumu
İnşallah cnm ya çatlatma iğnesi yapicam 4 gözle bekliyorum adet olmayiBenim rahim filminden sonraki ayda 10 gün gecikme oldu. Ama bir sonraki ay düzeldi
Ben sonraki 1 ay boyunca olmadım normalde 30-32 gündü aralığım ama Hsg sonrası 57. günde olmuştum çok telaşlandım tabi doktorum gayet normal dedi bu tarz etkiler olabiliyormuş inşallah sen daha erken olursun kuzumKızlar geçen ay rahim filmi çekildim yanlız adet olmadım 3 gün geçti aranızda öyle olan oldumu
Bı an gebelik olurmu dedim test yaptım negatif tabi üzüldüm bunada çoğu kişide olmuş bayaBen sonraki 1 ay boyunca olmadım normalde 30-32 gündü aralığım ama Hsg sonrası 57. günde olmuştum çok telaşlandım tabi doktorum gayet normal dedi bu tarz etkiler olabiliyormuş inşallah sen daha erken olursun kuzum
Ay sorma ben kan verdim sağlık ocağında ki doktorum bi ton tahlil yaptı hamilelik varsa bi daha kan almayalım vs diye maalesef oldum tabi ama insan hamile olmadığına emin olduğunda bu kez de adet olmak için dua ediyor, biliyoruz ki biz kadınlar adet olduğumuzda sağlıklı oluyoruzBı an gebelik olurmu dedim test yaptım negatif tabi üzüldüm bunada çoğu kişide olmuş baya
Evet evet öyle polikistik var bide geçen sene kürtajdan sonra çok güzel düzene girmiştim 2.ci gebelikte erken doğum oldu bebeğim öldü hemen tekrardan istyrm sanki acım öyle dinecek gibiAy sorma ben kan verdim sağlık ocağında ki doktorum bi ton tahlil yaptı hamilelik varsa bi daha kan almayalım vs diye maalesef oldum tabi ama insan hamile olmadığına emin olduğunda bu kez de adet olmak için dua ediyor, biliyoruz ki biz kadınlar adet olduğumuzda sağlıklı oluyoruz![]()
Canım benim Allah sabır versin. Doğal yolla mı olmuştu iki gebelikteEvet evet öyle polikistik var bide geçen sene kürtajdan sonra çok güzel düzene girmiştim 2.ci gebelikte erken doğum oldu bebeğim öldü hemen tekrardan istyrm sanki acım öyle dinecek gibi
İlk normal oldu ikinci catlatma ignesiyleCanım benim Allah sabır versin. Doğal yolla mı olmuştu iki gebelikte
Üzülme canım demek gebelik oluşuyor sonrası demek çok sıkı bi takip sağlam beslenme ile sürdürülmeli doktorunu iyi seç güzel ilgilensin seninle. Ben de hiç gebelik oluşmadı ilk aşılamamı 8 gün önce oldum bekliyorum şuan ben deİlk normal oldu ikinci catlatma ignesiyle
Ay hadi İnşallah hamilesindir cnm dualarim seninleÜzülme canım demek gebelik oluşuyor sonrası demek çok sıkı bi takip sağlam beslenme ile sürdürülmeli doktorunu iyi seç güzel ilgilensin seninle. Ben de hiç gebelik oluşmadı ilk aşılamamı 8 gün önce oldum bekliyorum şuan ben de
Hamile kalırsam 3uncu ayda rahmine dikiş atilicakÜzülme canım demek gebelik oluşuyor sonrası demek çok sıkı bi takip sağlam beslenme ile sürdürülmeli doktorunu iyi seç güzel ilgilensin seninle. Ben de hiç gebelik oluşmadı ilk aşılamamı 8 gün önce oldum bekliyorum şuan ben de
Ya canım benim çok teşekkür ederim inşallah sende en kısa zamanda hamile kalıp sağlıkla yavrunu kucağına alırsınAy hadi İnşallah hamilesindir cnm dualarim seninle
Aaa doktorun böyle diyorsa vardır bir bildiği demek ki inşallah çok güzel olur herşey senin içinHamile kalırsam 3uncu ayda rahmine dikiş atilicak
İnşallah cnm zaten atmsalr tekrar erken doğum olucak rahmim genismisAaa doktorun böyle diyorsa vardır bir bildiği demek ki inşallah çok güzel olur herşey senin için
Çok şükür çözüm bulunmuş kuzum Allah çözümsüz dert vermesinİnşallah cnm zaten atmsalr tekrar erken doğum olucak rahmim genismis
Çok şükür çözüm bulunmuş kuzum Allah çözümsüz dert vermesin
Amin cnm Allah razı olsun hayırlı haber alınca buraya yaz olurmuÇok şükür çözüm bulunmuş kuzum Allah çözümsüz dert vermesin
İnşallah alırım ve seve seve yazarım ilkinde tutan çok yokmuş ama ben de sabırsızlıkla bazen umutlanıp bazen yok ya tutmadı kesin diye endişelenerek geçiriyorum bu süreci Allah isteyen herkesin kucağını doldursunAmin cnm Allah razı olsun hayırlı haber alınca buraya yaz olurmu
Çatlatma iğnesi denedin mi hiçİnşallah alırım ve seve seve yazarım ilkinde tutan çok yokmuş ama ben de sabırsızlıkla bazen umutlanıp bazen yok ya tutmadı kesin diye endişelenerek geçiriyorum bu süreci Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
İşte aşılama yapılmadan önceki 36. Saatte çatlatma iğnesi vuruluyor Ovitrelle vuruldum 24ü gece 11de ilk kez 26sında da aşılama yaptılar işteÇatlatma iğnesi denedin mi hiç