Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben gecikme olduğu ay 10 gün içinde üç kere kan testi verdim ama yok çıkmadı. Sonraki ay femara kullandım ve gebelik oluştu, zaten hiçbir sıkıntı yoktu bende de eşimde de. Ama olmuyordu, önce Allah'ın nasibi sonra hap kullanmakla oldu. Darısı başınıza olsun inşallah
Ben gecikme olduğu ay 10 gün içinde üç kere kan testi verdim ama yok çıkmadı. Sonraki ay femara kullandım ve gebelik oluştu, zaten hiçbir sıkıntı yoktu bende de eşimde de. Ama olmuyordu, önce Allah'ın nasibi sonra hap kullanmakla oldu. Darısı başınıza olsun inşallah