- 11 Eylül 2024
- 248
- 68
- 30
- Konu Sahibi ahsenduhaa
Na kadarlık oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha yeni 4 haftalık bile değildir ben 31 ile öğrenmiştim doktor 3 hafta demiştiNa kadarlık oluyor
Ahh sagol kuzum yaa 2 haftalık felan mi acabaçok çok yeni pozitif hayırlı olsun :)
Aghaahha yaa ben normalde başka sitede alisiktim buraya yeni geldim orda hep yeni koni açılıyorduama keşke sürekli yeni konu açmak yerine hespini aynı konuda yazsaydınız
Adetime 9 gün var kuzumDaha yeni 4 haftalık bile değildir ben 31 ile öğrenmiştim doktor 3 hafta demişti
gebelik ayı haftası öyle hesaplanmıyorAhh sagol kuzum yaa 2 haftalık felan mi acaba
Ama canım 2 gün önce 0.5 di negatiftigebelik ayı haftası öyle hesaplanmıyor
son regl olduğun ilk günden hesaplanır
son adet tarihin ne ?
Ama canım 2 gün önce 0.5 di negatifti
tamam test sonucu önemli değilAma canım 2 gün önce 0.5 di negatifti
Tamam canım saol valla hiç bilgim yok daha önce böyle bosey yasamadm oğlumda 2 gün geçti 6 bin di suan çok yeni neler yapmam lazm direk kadin doğuma gitmem lazm mitamam test sonucu önemli değil
son adet tarihinden hesaplanır
Adetime 9 gün var kuzum
Insallah canım çok sagollKanda yeni yükselmeye başlamıs hayırlı olsun insallah sağlıklıdır
Ağustos 28 ama canım biz 3 de korunmasız ilişkiye başladıkSon adet tarihin neyse o kadarlık
Kadın doğum şuan hiçbir şey yapmaz , 2 günde 1 iki kat artacak mı o önemliTamam canım saol valla hiç bilgim yok daha önce böyle bosey yasamadm oğlumda 2 gün geçti 6 bin di suan çok yeni neler yapmam lazm direk kadin doğuma gitmem lazm mi
Tamamdır peki adetime kadar beklesem hiç gitmesem strese girerim bu sefer illa 2 günde 1 test gerekiyor muKadın doğum şuan hiçbir şey yapmaz , 2 günde 1 iki kat artacak mı o önemli
2 günde bir kan verip 2 katına çıkmış mı bi takip edersin 1500 lere ulaşınca dr gidebilirsin kesesi gözükür
3+1 günlük sanki baya baya erken öğrenmişsinAğustos 28 ama canım biz 3 de korunmasız ilişkiye başladık
4 günde 1 de veripte anlayabilirsin , bi doktorum bana ilk başta 4 günde bir ver diyordu artışı net görelim diye nasıl istersenTamamdır peki adetime kadar beklesem hiç gitmesem strese girerim bu sefer illa 2 günde 1 test gerekiyor mu
3 hafta 1 günlük mü oluyor canım3+1 günlük sanki baya baya erken öğrenmişsin
ve sata 9 gün var diyodun sanki
benimde sat 24 ağustos daha test bile yapmadım