• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakın lütfen erken gebelik testime

umudayolculuk6155

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
168
44
18
Kızlar adetime 8 gün varken rahatsızlanmıştım acilde hastanede beta hcg bakmışlardı gebelik ilaçları kullanıyorum diye (folik asit ve progestan ) negatif çıkmıştı şimdi adetime şuan 2 gün var miratec marka erken gebelik testi yaptık hemen ilk saniyelerde ikinci çizgi belirdi sizce geç döllenme olabilir mi inşallah hamileyimdir

Eklentiler

• IMG_5443.webp
    IMG_5443.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 388
  • IMG_5444.webp
    IMG_5444.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 331
Bu markayı hiç duymadım. Ama geç döllenme değildir canım testte yanlışlık yoksa adete 2 gün kala gayet normal umarım seninledir❤️
İnşallah canım ya geçen sene 2 kez kimyasal gebelik yaşadım 6 ay arayla o yüzden Dr ilaç vermişti onları kullanarak bu ay denedik inşallah bu sefer benimledir 🤲🏻

Kızlar adetime 8 gün varken rahatsızlanmıştım acilde hastanede beta hcg bakmışlardı gebelik ilaçları kullanıyorum diye (folik asit ve progestan ) negatif çıkmıştı şimdi adetime şuan 2 gün var miratec marka erken gebelik testi yaptık hemen ilk saniyelerde ikinci çizgi belirdi sizce geç döllenme olabilir mi inşallah hamileyimdir
ay canım hamilesinnnnnn🌸🌸

8 gün kala çıkmaması normal inşallah sizinledir 😍🥹

Bir var gibi bir yok fibi gorüyorum silik cizgiyi yada hayalet cizgimi demeliyim 🤣
Gören varmi?

Eklentiler

• 1000017254.webp
    1000017254.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 105
  • 1000017267.webp
    1000017267.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 124
Back
X