Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizim ne dediğimizden ziyada ameliyatını yapan dokror ne diyiyor canımAmeliyatın 50. Günündeyim kızlar burun ucum solu şiş ve sol kanat daha şiş diğerine göre geçer mi bu cevap verin lütfen ☹
Ne zaman gecmeye basladi acaba sizin odemleriniz?Geçer tabi daha çok yeni ödemlerin geçmesi biraz sabır işi benim de öyleydi gün geçtikçe düzeldi
Net hatırlamıyorum 8 sene önceydiNe zaman gecmeye basladi acaba sizin odemleriniz?☺
TesekkurlerNet hatırlamıyorum 8 sene önceydi![]()
Göz kapağımda şiş geliyor artık bana orda hala ödem olması mümkün müGeçer tabi daha çok yeni ödemlerin geçmesi biraz sabır işi benim de öyleydi gün geçtikçe düzeldi
Tecrübesizlere sormadım zatendoktorunuz bilir biz değil
Bugün gittim doktora ona göre herşey normal hatta şiş bile değil tabi ben kendimi bildiğim için şiş yani barizCanım bizim ne dediğimizden ziyada ameliyatını yapan dokror ne diyiyor canım
göz kapağı şiş mi pekiDaha cok yeni ameliyatiniz kardesim 4 ay once oldu hala odemi var oturmadi burnu
Ilk zamanlar sisti suan yok bir sey gozundeG
göz kapağı şiş mi peki
İlk zamanlar dediğiniz kaçıncı aylarda şiştiIlk zamanlar sisti suan yok bir sey gozunde
Ilk 1 ayındaİlk zamanlar dediğiniz kaçıncı aylarda şişti