- 28 Kasım 2024
- 249
- 33
- 13
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen beni aydınlatın17sinde adet olmam gerekiyordu 2 gun gecikti sonra siyah akinti geldi hiç kan gormedim bugün evde test vardi erken gebelik testi 2 dakikad aboyle oldu binsikintinolabilirmi hala siyah akintim var ama vok az geliyo
Siyah dediğiniz kahve rengi olabilir mi yerleşme kanamasiLütfen beni aydınlatın![]()
Evet evet çamur gibi gogun kivamli 2 gundur devam ediyo ama testim pozitif ciktiSiyah dediğiniz kahve rengi olabilir mi yerleşme kanamasi
Az önce yine test aldim kan sinucumu beklemeden boyle cikti biraz silijkahverengi akıntı genelde eski kandır. yetleşme vs de olabilir. ama her şekilde takip edilmesi gerekiyor. doktora görünün
öenöli değil o. idrardaki yoğunluk azdır. koyu olanda daha cok sıkışmışsınızdır idraraAz önce yine test aldim kan sinucumu beklemeden boyle cikti biraz silij
Ay cok heycanliyim sonuclara dakika başi bakiyorum iğneler oldum en son biraktim oluruna hatta ivulasyon testi almiştim yanında hediye olarak gebelik testi gondermişlerdi ordan ögrendim çok hevesliyim ve korkuyorum sevincim kursagimda kalacak diyeöenöli değil o. idrardaki yoğunluk azdır. koyu olanda daha cok sıkışmışsınızdır idrara
ben de iğneyi bıraktığım ay hamile kaldımAy cok heycanliyim sonuclara dakika başi bakiyorum iğneler oldum en son biraktim oluruna hatta ivulasyon testi almiştim yanında hediye olarak gebelik testi gondermişlerdi ordan ögrendim çok hevesliyim ve korkuyorum sevincim kursagimda kalacak diye
Teşekkür ederim içini rahatlattiğiniz içinben de iğneyi bıraktığım ay hamile kaldıminşallah sizinki de sağlıkla gelir. ama gebelik var belli
![]()
Canım tebrikler bebek geliyor olabilir çok net çıkmış17sinde adet olmam gerekiyordu 2 gun gecikti sonra siyah akinti geldi hiç kan gormedim bugün evde test vardi erken gebelik testi 2 dakikad aboyle oldu binsikintinolabilirmi hala siyah akintim var ama vok az geliyo
Ne iğnesi yaptınız? Kaç gün oldu iğne yapalıAy cok heycanliyim sonuclara dakika başi bakiyorum iğneler oldum en son biraktim oluruna hatta ivulasyon testi almiştim yanında hediye olarak gebelik testi gondermişlerdi ordan ögrendim çok hevesliyim ve korkuyorum sevincim kursagimda kalacak diye
Catlatma ignesi falan olmustum ama malesef dıs gebelikmiş şuan hastahanedeyim sancıyla dusurmeyi bekliyorumCanım tebrikler bebek geliyor olabilir çok net çıkmış![]()
Igneyi tedaviyi folik asiti biraktiktan aonra bu pozitifi gormuştum canimNe iğnesi yaptınız? Kaç gün oldu iğne yapalı
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Üzülme diyemem ama Allah geciktiriyorsan güzelleştiriyordur. Vücudun bu şekilde de kendini gebeliğe de hazırlıyordur. Her şerde bir hayır vardır. İnan bende zor süreçlerden geçen biri olarak bunları söylüyorum duanı hiç eksik etme . Hayırlısı ile tekrardan Allah nasip etsin inşallahCatlatma ignesi falan olmustum ama malesef dıs gebelikmiş şuan hastahanedeyim sancıyla dusurmeyi bekliyorumisteyen herkese rabbim hayirlisindan sagliklisindan versin insallah