Kizlar acil bakin

mnmn0811

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
249
33
13
26
17sinde adet olmam gerekiyordu 2 gun gecikti sonra siyah akinti geldi hiç kan gormedim bugün evde test vardi erken gebelik testi 2 dakikad aboyle oldu binsikintinolabilirmi hala siyah akintim var ama vok az geliyo

Eklentiler

• 1000043233.webp
    1000043233.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 86
17sinde adet olmam gerekiyordu 2 gun gecikti sonra siyah akinti geldi hiç kan gormedim bugün evde test vardi erken gebelik testi 2 dakikad aboyle oldu binsikintinolabilirmi hala siyah akintim var ama vok az geliyo
Lütfen beni aydınlatın🥲

kahverengi akıntı genelde eski kandır. yetleşme vs de olabilir. ama her şekilde takip edilmesi gerekiyor. doktora görünün

öenöli değil o. idrardaki yoğunluk azdır. koyu olanda daha cok sıkışmışsınızdır idrara
Ay cok heycanliyim sonuclara dakika başi bakiyorum iğneler oldum en son biraktim oluruna hatta ivulasyon testi almiştim yanında hediye olarak gebelik testi gondermişlerdi ordan ögrendim çok hevesliyim ve korkuyorum sevincim kursagimda kalacak diye

Ay cok heycanliyim sonuclara dakika başi bakiyorum iğneler oldum en son biraktim oluruna hatta ivulasyon testi almiştim yanında hediye olarak gebelik testi gondermişlerdi ordan ögrendim çok hevesliyim ve korkuyorum sevincim kursagimda kalacak diye
ben de iğneyi bıraktığım ay hamile kaldım 🥰 inşallah sizinki de sağlıkla gelir. ama gebelik var belli 🥰

Canım tebrikler bebek geliyor olabilir çok net çıkmış😍

Ne iğnesi yaptınız? Kaç gün oldu iğne yapalı

Catlatma ignesi falan olmustum ama malesef dıs gebelikmiş şuan hastahanedeyim sancıyla dusurmeyi bekliyorum 😔 isteyen herkese rabbim hayirlisindan sagliklisindan versin insallah
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Üzülme diyemem ama Allah geciktiriyorsan güzelleştiriyordur. Vücudun bu şekilde de kendini gebeliğe de hazırlıyordur. Her şerde bir hayır vardır. İnan bende zor süreçlerden geçen biri olarak bunları söylüyorum duanı hiç eksik etme . Hayırlısı ile tekrardan Allah nasip etsin inşallah 🙏🏻

Back
X