- 19 Temmuz 2020
- 68
- 115
- 8
- Konu Sahibi Papatyalisevdicek
Kızlar 5.gün embriyosu transfer edildi bana bugun 8.günüm çok sabırsızlanıyorum en erken ne zaman test yapabilirimmm???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık çıkar varsa. 5. Gün embriyosu en erken 5. Gün çıkar
Varsa var yoksa yok tüp bebekte kesin değil ben beklememe taraftarıyım hep 5. Gün gördüm pozitifi canım hakkında hayırlısıBir yanım bekle yapma diyor bir yanım git yaptır diyor napıcağımı şaşırdım![]()
Hakkın da hayırlısı neyse o olsun canım benim Rabbim kucağını doldursun hayırlısı ile tez vakitteBir yanım bekle yapma diyor bir yanım git yaptır diyor napıcağımı şaşırdım![]()
Hakkın da hayırlısı neyse o olsun canım benim Rabbim kucağını doldursun hayırlısı ile tez vakitte![]()
Transfer gunu haric 9. Gun silik cizgi cikmisti ertesi gun 90 kusurdu ama sonu gelmedi kalbi durdu insallah saglikla kavusursunKızlar 5.gün embriyosu transfer edildi bana bugun 8.günüm çok sabırsızlanıyorum en erken ne zaman test yapabilirimmm???
Transfer gunu haric 9. Gun silik cizgi cikmisti ertesi gun 90 kusurdu ama sonu gelmedi kalbi durdu insallah saglikla kavusursun
Evet 1 embriyo1 embriyo mu transfer ediliyor
AYyyyy nasıl sevindim nasıııııllllllArkadaş buraya yazmayı unuttu sanırım direk yeni post açmış :) 9. Gün 390 çıkmış sonucu
Dün gece nasıl gazladıysam yapmış testi valla:) çok seviniyo insan ya dimi bu yollardan geçmiş biz özellikleAYyyyy nasıl sevindim nasıııııllllll ♥♥♥♥
Ah sorma nasıl mutlu oldum nasılDün gece nasıl gazladıysam yapmış testi valla:) çok seviniyo insan ya dimi bu yollardan geçmiş biz özellikle ❤