Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrıldığınız sevgiliniz artık sevgiliniz olmadığına göre ortada intikam alınacak bir durum da yokYa daha yeni ayrılmıştık eski sevgilimle ben onun yüzünden kimseye bakamazken o gidip başka kadınla yatmış ve birde sevgili yapmış. Çok kötü hissediyorum hemde çok duygularım nasıl incindi anlatamam
Ya daha yeni ayrılmıştık eski sevgilimle ben onun yüzünden kimseye bakamazken o gidip başka kadınla yatmış ve birde sevgili yapmış. Çok kötü hissediyorum hemde çok duygularım nasıl incindi anlatamam
Ya daha yeni ayrılmıştık eski sevgilimle ben onun yüzünden kimseye bakamazken o gidip başka kadınla yatmış ve birde sevgili yapmış. Çok kötü hissediyorum hemde çok duygularım nasıl incindi anlatamam
Eminim tabi o demedi arkadaşları dedi banaHenüz yeni ayrılmışken yapması elbetteki çok incitir insanı.
Peki eminmisin?
Kendime bunu anlayabilsem ahhhh ahnapacaktı sizin mateminizi mi tutacaktı ,, siz de önünüze bakın derim size bu duygular da size zarar verir
Eminim tabi o demedi arkadaşları dedi bana