Kızlar acil bana akıl verin içim intikam dolu

Arhezdemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
331
149
33
Ya daha yeni ayrılmıştık eski sevgilimle ben onun yüzünden kimseye bakamazken o gidip başka kadınla yatmış ve birde sevgili yapmış. Çok kötü hissediyorum hemde çok duygularım nasıl incindi anlatamam

Henüz yeni ayrılmışken yapması elbetteki çok incitir insanı.
Peki eminmisin?

sen kimden öğrendin, kendisi anlatmıştır kesin en azından yattığını.

Ya daha yeni ayrılmıştık eski sevgilimle ben onun yüzünden kimseye bakamazken o gidip başka kadınla yatmış ve birde sevgili yapmış. Çok kötü hissediyorum hemde çok duygularım nasıl incindi anlatamam
ayrıldığınız sevgiliniz artık sevgiliniz olmadığına göre ortada intikam alınacak bir durum da yok:cool:

Bitmis iliskinin ne intikami olabilir ki? Insanoglu olen evladinin acisina katlanip alisiyor, siz "benden hemen sonra birini buldu, intikam almaliyim" hirsina mi girdiniz..? Yazik... Hayatiniza devam edin.

Ayrıldıktan 1dakika sonra bile gidip sevgili yapsa farketmez. Bitmiş çünkü yok yani, gitmiş o artık ayrılmışsınız. Neyin intikamı ki bu anlamıyorum mecnun olup çöllere mi düşseydi adam

• Beğen
Reactions: s u
geçmişe mazi derler. bitmiştir adı üstünde geçmiştir.
sonra ne olduğu artık o kişiyi ilgilendirmez

• Beğen
adı ustunde eskı sevgılı :) 1 gunde olsa gecmıste kalmıs karakterını gosterır bu yaptıgı :)

• Beğen

Sen de başka erkekle yattım de bakalım napıcak.

Senden sonra istediğini yapar en doğal hakkı sende toparlanmana bak boş ver onu

• Beğen
Kız boşveer. Bak senin hayatına devam etmen sanki o hiç olmamış gibi davranman, üzgün olsan bile mutlu görünmen o adam da şok şok etkisi yapar :KK59: bi süre sonra o hazdemez, kudurur

Kızlar dediğiniz şeyleri bende düşündüm ama olmuyo içim nefret dolu kin öfke dolu ya sanane diyorum ama sonra semde intikal al diyorum

napacaktı sizin mateminizi mi tutacaktı ,, siz de önünüze bakın derim size bu duygular da size zarar verir

Eminim tabi o demedi arkadaşları dedi bana

Öncelikle evet yorumlara katılıyorum bitmiş gitmiş.
Sonra ise arkadaşları diyorsunuz.. Onun arkadaşları sanırım yani sizi sonradan tanımış insanlar. Size acı çektirmek için de olabilir.

Bence boşverin.. Gerçekten intikam almak istiyorsanız" ki bence hiiiç gerek yok, ayrılmışsınız hakkınız da yok " umursamamanız hem sizi kendinize getirir hemde ona acı çektirir..

X