- 8 Ocak 2021
- 25
- 18
- 8
- 27
- Konu Sahibi esrasucann
Bat 27 Kasım 14 geciktim beta degeri 10.000 çıktı bende direk Dr den randevu aldım sizce kaç haftalik ve kese görünür mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıklaBat 27 Kasım 14 geciktim beta degeri 10.000 çıktı bende direk Dr den randevu aldım sizce kaç haftalik ve kese görünür mü?
İnşallah ya 5 kez kimyasal gebelik yaşadım artık ümidimi kesmiştim supriz oldu bana ve korkuyorumHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıklabat a gore 6+ lardasin yani 7.haftanın içindesin, ultrasonda değişebilir haftan geç döllenme vb. Durumlardan dolayı..ben gittigimdede 6+3 tu keseyi görmüştük , sende görürsün büyük ihtimal
inşallah bu kez öyle olmaz canımİnşallah ya 5 kez kimyasal gebelik yaşadım artık ümidimi kesmiştim supriz oldu bana ve korkuyorum
Canım inşallah bu kez sağlıkla olur.bende 3 kez geçirdim kimyasal bir boş gebeligim de var umudum hiç kalmadı sana ne diyordu doktorlar bu kimyasal neden oluyor anlam veremiyorumİnşallah ya 5 kez kimyasal gebelik yaşadım artık ümidimi kesmiştim supriz oldu bana ve korkuyorum
Büyük ihtimal bebişi bile görürsün 2 bin 3 binlerde kese gözüküyor sen gidene kadar o daha da artarBat 27 Kasım 14 geciktim beta degeri 10.000 çıktı bende direk Dr den randevu aldım sizce kaç haftalik ve kese görünür mü?
Benim vücudum kabul etmiyormuş bebeği bu yüzden düşüyordu hepCanım inşallah bu kez sağlıkla olur.bende 3 kez geçirdim kimyasal bir boş gebeligim de var umudum hiç kalmadı sana ne diyordu doktorlar bu kimyasal neden oluyor anlam veremiyorum![]()
Gördüm kalp atışını da duydum kizlarBüyük ihtimal bebişi bile görürsün 2 bin 3 binlerde kese gözüküyor sen gidene kadar o daha da artarHayirli Olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yani herhangi bir ilaç tedavi oldumu neden kabul etmiyoruz?benim doktorum sağlıksız sperm yada yumurtadan kaynaklı dedi baska biseyin yok diyolarBenim vücudum kabul etmiyormuş bebeği bu yüzden düşüyordu hep
Gördüm kalp atışını da duydum kizlarBüyük ihtimal bebişi bile görürsün 2 bin 3 binlerde kese gözüküyor sen gidene kadar o daha da artarHayirli Olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tedavi olmak istedim ama hep adet günlerim hafta sonuna iste 29 ekime falan denk geldi bir türlü kısmet olmamıştı tedaviye baslamakYani herhangi bir ilaç tedavi oldumu neden kabul etmiyoruz?benim doktorum sağlıksız sperm yada yumurtadan kaynaklı dedi baska biseyin yok diyolar
Yani tedavisizmi oldu bu sağlıklı olanGördüm kalp atışını da duydum kizlar
Tedavi olmak istedim ama hep adet günlerim hafta sonuna iste 29 ekime falan denk geldi bir türlü kısmet olmamıştı tedaviye baslamak
Evet tedavisiz oldu supriz bir şekildeYani tedavisizmi oldu bu sağlıklı olan