Kizlar acil beta degeri

Bat 27 Kasım 14 geciktim beta degeri 10.000 çıktı bende direk Dr den randevu aldım sizce kaç haftalik ve kese görünür mü?
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla bat a gore 6+ lardasin yani 7.haftanın içindesin, ultrasonda değişebilir haftan geç döllenme vb. Durumlardan dolayı..ben gittigimdede 6+3 tu keseyi görmüştük , sende görürsün büyük ihtimal

İnşallah ya 5 kez kimyasal gebelik yaşadım artık ümidimi kesmiştim supriz oldu bana ve korkuyorum

İnşallah ya 5 kez kimyasal gebelik yaşadım artık ümidimi kesmiştim supriz oldu bana ve korkuyorum
Canım inşallah bu kez sağlıkla olur.bende 3 kez geçirdim kimyasal bir boş gebeligim de var umudum hiç kalmadı sana ne diyordu doktorlar bu kimyasal neden oluyor anlam veremiyorum

Bat 27 Kasım 14 geciktim beta degeri 10.000 çıktı bende direk Dr den randevu aldım sizce kaç haftalik ve kese görünür mü?
Büyük ihtimal bebişi bile görürsün 2 bin 3 binlerde kese gözüküyor sen gidene kadar o daha da artar Hayirli Olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Büyük ihtimal bebişi bile görürsün 2 bin 3 binlerde kese gözüküyor sen gidene kadar o daha da artar Hayirli Olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gördüm kalp atışını da duydum kizlar
Yani herhangi bir ilaç tedavi oldumu neden kabul etmiyoruz?benim doktorum sağlıksız sperm yada yumurtadan kaynaklı dedi baska biseyin yok diyolar
Tedavi olmak istedim ama hep adet günlerim hafta sonuna iste 29 ekime falan denk geldi bir türlü kısmet olmamıştı tedaviye baslamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…