S Soline Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2021 308 193 53 39 30 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Soline #21 hermionepotter .!.: Hadi gözün Aydın canım çok sevindimm Genişletmek için tıkla... Tesekkurederim canim benim
hermionepotter .!.: Hadi gözün Aydın canım çok sevindimm Genişletmek için tıkla... Tesekkurederim canim benim
S Soline Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2021 308 193 53 39 1 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Soline #22 hermionepotter .!.: Öğrendim canım, çok şükür 6396 çıktı. Pazartesi için kese randevusu alacağım hemşire görünür dedi, inşallah onu da hayırlısıyla atlatırız. Genişletmek için tıkla... Ben gittim doktora keseyu gördük haftasına gore hersey normal dedi doktor darisi senin başına ins.
hermionepotter .!.: Öğrendim canım, çok şükür 6396 çıktı. Pazartesi için kese randevusu alacağım hemşire görünür dedi, inşallah onu da hayırlısıyla atlatırız. Genişletmek için tıkla... Ben gittim doktora keseyu gördük haftasına gore hersey normal dedi doktor darisi senin başına ins.
S Soline Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2021 308 193 53 39 1 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Soline #23 Soline .!.: Ben gittim doktora keseyu gördük haftasına gore hersey normal dedi doktor darisi senin başına ins. Genişletmek için tıkla... Yanlis yere yazmışım kusura bakma.:)
Soline .!.: Ben gittim doktora keseyu gördük haftasına gore hersey normal dedi doktor darisi senin başına ins. Genişletmek için tıkla... Yanlis yere yazmışım kusura bakma.:)
hermionepotter Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2021 2.373 En iyi cevaplar 2 5.952 73 1 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Soline #24 Soline .!.: Ben gittim doktora keseyu gördük haftasına gore hersey normal dedi doktor darisi senin başına ins. Genişletmek için tıkla... Ay maşallah kendiminkini görmüş gibi sevindim, hadi inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin rabbim
Soline .!.: Ben gittim doktora keseyu gördük haftasına gore hersey normal dedi doktor darisi senin başına ins. Genişletmek için tıkla... Ay maşallah kendiminkini görmüş gibi sevindim, hadi inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin rabbim