Kizlar acil bilenler yaşayanlar yazsın lütfen

masalim15

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
28
8
6
28
Kimyasal gebelik yaşamıştım Ekim'de sonra genetik test verdim kan pıhtılaşması çıktı doktor 2 ay korun yine düşer yoksa dedi ve coraspin+ folik asit verdi 6 aylık evliyim acelesi yok demeyin lütfen eşim de ben de istiyoruz bu sureci yaşayıp sağlıklı hamile kalanlar var mı ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama günüm gelince degerlendirim mi korunim mi kan sulandrci hemen kani sulandrmaz mi bilgim yok yardmci olun

Kimyasal gebelik yaşamıştım Ekim'de sonra genetik test verdim kan pıhtılaşması çıktı doktor 2 ay korun yine düşer yoksa dedi ve coraspin+ folik asit verdi 6 aylık evliyim acelesi yok demeyin lütfen eşim de ben de istiyoruz bu sureci yaşayıp sağlıklı hamile kalanlar var mı ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama günüm gelince degerlendirim mi korunim mi kan sulandrci hemen kani sulandrmaz mi bilgim yok yardmci olun
Bende pıhtılaşmadan dolayı 2 düşük yaptım. Aspirin ve iğne ile 3. Gebeliğimde doğum yaptım

bu durum cok norma gebelikte kuaglasyon bozuklukları yasanan bir durum zaten hekimin seni doğru bir şekilde yönlendimiş gebeliğin olustuktan sonrada subkutan igneler yada hekiminn yönledirdiği şekilde cok rahat ve sağlıklı gebelik geçirirsin endişelenme:)

Back
X