Kızlar acil bir bakın adetim 6 gün gecikti

Milamm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
220
100
103
31
Kızlar merhaba adetim 6 gün gecikti dün kan verdim <1 çıkmış normalde hiç adetim gecikmez başına öyle birşey gelen varmı sonradan hamile olduğunu öğrenen ve sonuç 1 mi demek

Kızlar merhaba adetim 6 gün gecikti dün kan verdim <1 çıkmış normalde hiç adetim gecikmez başına öyle birşey gelen varmı sonradan hamile olduğunu öğrenen ve sonuç 1 mi demek
Bebek yerleşmediyse sonuç az çıkabilir bende öyle olmuştu bı kaç gün sonra idrar testi vver bence kesin sonuca ulaşırsın

6 gün gecikme çok uzun olsaydı kanda çıkardı gebelik yok demek. 5 ve üzeri olması gerekiyor gebelik olması için.

18 Şubat'ta eşimle korunmasız ilişkim oldu Ella içtim ertesi günde korunmasız birliktelik oldu fakat bir sonraki korunmasız ilişkide fayda etmiyomus her ayın 6sı 7si gibi adet olurum 6 gün adetimde gecikme oldu ilactan dolayı martın 13ünde adet oldum ama kısa sürdü rengi miktarı değişikti şuan adet tarihim geçti takvime göre nisanın 11inde adet olmam gerekiyo son 4 5 gündür kasık ağrım var sol tarafta ama bacağıma belime vuruyor ağrısı göğüslerim şiş kabızlık var sürekli uyuyorum günümün çoğunluğu uykuyla geçiyor daha önce de hamilelik yaşadım bire bir aynı belirtileri acaba olabilir mi adet oldum biliyorum ama kafamı karıştıran şey miktarı rengi farklıydı ve hamilelik belirtileri gibi belirtilerim var ne zaman test yapsam kesin sonuç alırım

Back
X