• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil bir bakin. Esim barda.

Ben çok huzursuz olurum böyle durumlarda. Çok birşey de söylemem ama eve geçince haber ver geç saat aklım sende kalmasın, olay vs çıkarsa seni düşünmek istemiyorum zaten ayrı şehirlerde ilişkiler zor yaşanıyor hele ki evlilik. Çok zor bir durum.
Telefonunun kapalı olması aklımı karıştırdı!

Bn rahat durmazdım galiba mekanın ismini öğrenip netten araştırırdm önce.. düzgün bi yerse ses etmem ama bildiğmz barsa onlarca msj atardım. En sonundada “ yanındakine Bnden selam takılmana bak rahatsz etmeyim sizi “ derdim. :KK8:
Sen yapma tabi böyle bşe .. hem alkol almıyosa skıntı yok. Alkol alsaydı aldatmaya bahane hazrdı.
Şimdi sık Boğaz etmeki birdahaki sefere yalan söylemek zorunda kalmasın.

Telefonunu açar açmaz görüntülü arayın bence.Eşinizin kötü bir şey yaptığını düşünmüyorum ama işte sizin merakınızın giderilmesi için .Ona da onu çok özlediğinizi görmek istediğinizi falan söyleyin alınmasın baaari

Ben çok huzursuz olurum böyle durumlarda. Çok birşey de söylemem ama eve geçince haber ver geç saat aklım sende kalmasın, olay vs çıkarsa seni düşünmek istemiyorum zaten ayrı şehirlerde ilişkiler zor yaşanıyor hele ki evlilik. Çok zor bir durum.
Telefonunun kapalı olması aklımı karıştırdı!

Şarjı bitmiştir canım sakin ol

Sarji varken bazen kapanabiliyor telefonu sarji bitiyor. Yanimda da olmustu. Sonra kosa kosa oteline donmeye calismis. Ters yone gitmis. Yokus cikmis. Donmus soguktan. Merak etmeyim diye acele etmis. Yarim saate yakin ulasamadim ben. Odaya girip uzerini cikarmadan sarja takmis beni aradi. Aklima gelenlere kiziyorum. Valla zor boyle ayri ayri. Basina birsey mi geldi diye korkmak da cabasi. Ama ortada birsey yokken neden bu telasim bilmiyorum.

Telefonunu açar açmaz görüntülü arayın bence.Eşinizin kötü bir şey yaptığını düşünmüyorum ama işte sizin merakınızın giderilmesi için .Ona da onu çok özlediğinizi görmek istediğinizi falan söyleyin alınmasın baaari
Masummus. Bir de kosa kosa otele donmus telefonunu acmak icin. Ben merak etmeyim diye. Nefes nefese uzerini cikarmadan beni aradi. Off cok korkunc birsey ulasamamak. Daha ne kadar boyle ayri kalacagiz bilmiyorum. Cok zor geliyor

Masummus. Bir de kosa kosa otele donmus telefonunu acmak icin. Ben merak etmeyim diye. Nefes nefese uzerini cikarmadan beni aradi. Off cok korkunc birsey ulasamamak. Daha ne kadar boyle ayri kalacagiz bilmiyorum. Cok zor geliyor
Ben bile rahatladım:)

Sarji varken bazen kapanabiliyor telefonu sarji bitiyor. Yanimda da olmustu. Sonra kosa kosa oteline donmeye calismis. Ters yone gitmis. Yokus cikmis. Donmus soguktan. Merak etmeyim diye acele etmis. Yarim saate yakin ulasamadim ben. Odaya girip uzerini cikarmadan sarja takmis beni aradi. Aklima gelenlere kiziyorum. Valla zor boyle ayri ayri. Basina birsey mi geldi diye korkmak da cabasi. Ama ortada birsey yokken neden bu telasim bilmiyorum.
Normal canım yaaa :(. Özlem merak ayrı kalmanın verdiği duygu eksikliği. Aynı şehirde ne zaman yaşayacaksınız ?
Çok zor bir durum .
Şarjı bitiği için kapanmasına sevindim.

Cafede oturduğunu söylüyorsa sıkıntı yok, ben uyuyorum iyi geceler diyenden korkacaksın :)

Normal canım yaaa :KK43:. Özlem merak ayrı kalmanın verdiği duygu eksikliği. Aynı şehirde ne zaman yaşayacaksınız ?
Çok zor bir durum .
Şarjı bitiği için kapanmasına sevindim.
Ben daha yeni atandim. Tayin icin ugrasiyoruz ama ne zaman olur bilmiyorum. Esim de turnede. Ben donsem de esim yilda dort ay sehir disinda olacak. Ama en azindan ben evimize donersem belki bu kadar zor olmaz.

Ben daha yeni atandim. Tayin icin ugrasiyoruz ama ne zaman olur bilmiyorum. Esim de turnede. Ben donsem de esim yilda dort ay sehir disinda olacak. Ama en azindan ben evimize donersem belki bu kadar zor olmaz.
İnş en kısa zamanda olur. İnsanın düzeni gibisi yok. Bu işler bu kadar zor olmamalı .
Erken evlilik, çok çocuk diyip duruyor devlet ama bu tarz sorunları yaşayan bir sürü memur var malesef .

İnş en kısa zamanda olur. İnsanın düzeni gibisi yok. Bu işler bu kadar zor olmamalı .
Erken evlilik, çok çocuk diyip duruyor devlet ama bu tarz sorunları yaşayan bir sürü memur var malesef .
Kesinlikle haklisin. Simdi bir de cocugumuz olsa ne yapacaktik. Sirf is olsun diye cocugu erteledim.

Ne oluyormuş barlarda ya:)) insanlar gidiyor eğleniyor canlı müzik varsa eşlik ediyor belki kalkıp oynuyor sonra evine dönüyor. Sizler nasıl Barlara gittiniz de? Bize de anlatın hele cahil kalmayalım.

Ben ve esim farkli sehirlerdeyiz is icin. Ikimiz de evimizden uzaktayiz. Esim bugun bulundugu sehirde geziyor is cikisi. Biraz once aradim. Bir cafe barda oturuyormus. Icki icmez. Alkolsuz birsey soyledim oturuyorum dedi. Ya uzaktayim ya seytan durttu. Takilmam gereken bir durum var mi. Cok huzursuz oldum ben. Konustuk sohbet edip kapattik. Sizce takilmam gereken durum var mi? Surekli arayip darlamak da istemiyorum.

Telefonu kapali. Ulasamiyorum.

Ulastim. Sikinti yok ama yemin ederim burasi insanin psikolojini bozuyor.
Elim ayagim titredi on dakika ulasamadim diye.
sen en iyisi bir tedavi ol gel:)

Bu arada bende merak ettim ne kadar zamandır uzaktasınız. Eşinize güveniniz tamsa bence endişelenmeyin.

Bu aranizdaki iliskiye gore degisir boyle seyler oluyormuydu daha oncede neticede belli kurallar olur evlilikte bunlar onemli mesela ne esim ne ben bara gitmeyiz gittigini soylese tabiki kizarim

Bu arada bende merak ettim ne kadar zamandır uzaktasınız. Eşinize güveniniz tamsa bence endişelenmeyin.
Bir sikinti yok cok sukur. Benim kuruntummus. Haftaici ayri haftasonu birlikteyiz uc haftadir. Ben tayin aldirana kadar boyle devam edecek maalesef. Gerci buna da sukur. Nankorluk etmek istemem. Alismaya calisiyorum.

Bu aranizdaki iliskiye gore degisir boyle seyler oluyormuydu daha oncede neticede belli kurallar olur evlilikte bunlar onemli mesela ne esim ne ben bara gitmeyiz gittigini soylese tabiki kizarim
Aslinda boyle seyler olmaz bizde de ama merak etmis belki mekani begenmis bilemedim. Birsey deyip darlamak istemedim. Zaten sarji bitince kosa kosa otele donmus merak etmeyim diye. Uzak olunca cok zor oluyor gercekten. Allah sasirtmasin hicbirimizi. Evlilik zor. Insanin akli kaliyor.

Back
X