kızlar acil bir fikir verin.............!!!

tnmsz

yoruldum...
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
67
1
86
40
Konya
merhaba arkadaşlar
fikirlerinize ihiyacım var.ben bu hafta küçük ev aletleri almayı düşünüyorum.
burada daha önce bu konuda yorumlar yaılmış ama ben bir sey sormak istiyorum.
biraz araştırdım ve kararsız kaldım.king marka ürünler kullananlar var mı memnun mu?
bu markanın fiyatları uygun ama sinbo gibi falan da çok ucuz değil
bir de 4 yıl garanti veriyorlar türkiye de ilkmiş sanırım
görünümleri de hoş
ama çevremde pek kullanan yok
kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim
şimdiden teşekkürler...........

merhaba canım bende alıcam ama anneler gününü bekliyorum o zaman dahada uygun oluyo arkadaşım dedi anneler gününde kampanya oluyo ozaman al diye:)) valla dediğin markaları pek bilmiyorum ben karışık alcam mesela tost makinemi el mikserimi arzum alcam blender tefal düşünüyorum saç kurutma makinası rowenta.... ölee

canım ben king in kettle ını aldım iki senedir kullanıyorum sorun yok bir ark da mutfak robotunu almış cok memnun ama sinbo kesinlikle berbat rondosu iki kullanımda dagıldı sinbonun ütüsünü almıştım Allah tan o güzel cıktı ama king e güvenebilirsin ama arzum düşünürsen daha ii olur king le arasında fazla fark yok bende kendime arzum aldım robot olarak diğer ürünleride ceyizim için arzum düşünüyorum

bence her iki markayı da alma derim canımmm..etrafımda kullananlar var ve çok pişmanlarr.onlarda en kısa zamanda değiştirmeyi bile düşünüyorlarr

bende tavsiye etmiyorum canım çok dayanıksız heleki simbo hiç güsel deil almışken daha iyi markalar al sonra servisleriyle uğraşmazsındelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…