kızlar acil bir öneri lütfen (resimli)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar, resimde gördüğünüz masa örtümün üzerine su dökülmüştü, ve bende banyoya attım ertesi gün yıkayayım diye.. fakat ertesi gün bi işim çıktı ilgilenemedim.. bir sonraki güne kaldı.. yıkamak için elime bir aldım, gördüğnüz gibi çil çil olmuş..
hemen attım makineye, yıkadım.. ama çıkmamış.. tekrar attım makineye biraz çamaşır suyu döktüm.. ama yine çıkmamış.. elimde de çitiledim.. ama çıkmıyor.. ne yapmam gerek kızlar, daha önce hiç başıma gelmemişti.. bir öneri istiyorum lütfen... ne kullanabilirim?? nasıl çıkarabilirim?
çok da pahalıya almıştım, çöpe mi gidecek

benim halılarda kullandığım bir ürün var şimdi ismi aklımda değl o çıkartabilir diye düşünüyorum istersen bi bakayım markasına eve gidince

küf olmuş canım artık hayır gelmez o örtüden aynısından bendede var ama ben pek pahalıya almadım. boşver senden kıymetlimi daha güzelini alırsın

Nemli bıraktığın için küflenmiş ama çaresi illa ki vardır, Google dan aratmayı bir dene mutlaka bir temizleme ürünü vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…