Kizlar acil cevap lutfen

strawberry_cake

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
3.475
9.048
158
Evet sizden ricam bana bir fikir vermeniz. Bir kac saat sonra bir akrabanin dugunune gidilecek esim cok israr ediyor sende gel diye. Ama uc aylik bebegim var rahat edermiyim bilmiyorum. Oyle cok uysal bir bebekte degil ugrastiriyor baya. Diger yandanda surekli yanlizim zaten dort duvar arasinda tikildim kaldim gitsemmi diye dusunuyorum. Esim beraber oyalariz diyor ama bilemedim. Sizce gideyimmi yoksa bebegimle evdemi durayim. Birazda bebegimin goze gelmesinden korkuyorum uc aylik ama kilosu boyu masallah baya onde gidiyor cok dikkat ceken bir bebek. Ne yapsam bir akil lutfen?

Son düzenleme:
Gürültü iyi gelir karnı, tok altı temiz olursa sürekli uyur.Millet eğlenirken sizin bebeğinizle ilgilenmez zaten.Eşinizle beraber gidin bebeğinizi böyle ortamlara alıştırın.İlerde siz rahat edersiniz.

Hava sizin orda nasıl bilmem ama burda baya soğuk ben olsam risk almazdım.

Evet sizden ricam bana bir fikir vermeniz. Bir kac saat sonra bir akrabanin dugunune gidilecek esim cok israr ediyor sende gel diye. Ama uc aylik bebegim var rahat edermiyim bilmiyorum. Oyle cok uysal bir bebekte degil ugrastiriyor baya. Diger yandanda surekli yanlizim zaten dort duvar arasinda tikildim kaldim gitsemmi diye dusunuyorum. Esim beraber oyalariz diyor ama bilemedim. Sizce gideyimmi yoksa evde bebegimle evdemi durayim. Birazda bebegimin goze gelmesinden korkuyorum uc aylik ama kilosu boyu masallah baya onde gidiyor cok dikkat ceken bir bebek. Ne yapsam bir akil lutfen?
Bir bebek sende mi var da göze gelsin
ne acayip zihniyetiniz var
kardeşimin 3 aylık dünya güzeli bir kızı var doğdugundan beri sokaktalar
üstelik sizinki gibi zor bir bebek de değil o kadar da uslu

kafese kapa bence çocugunu madem cok dikkat cekıyorsa

Bu ne agresiflik aceba? Ates puskurmek yerine normal bir fikir vermek zor geldi galiba.

Bu ne agresiflik aceba? Ates puskurmek yerine normal bir fikir vermek zor geldi galiba.
hayır yani sizin fikriniz çok acayip
cocugu 3 aydır hıc kalabalık ortama sokmadınız mı
dikkat ceken bebek göze gelmesinden korkuyorum demişsiniz ya
emin olun o ortamdaki bircok kişi sizin cocugunuzun farkında bile olmayacaktır yani.

alın cocugu gidin eşinizle
alışsın boyle ortamlara
durmazsa kalkarsınız ne olacak

Gayet de gelıyo goze. Benım oglusum da bı bakanın bı da baktıgı bı bebektı 2aylıktı ama 6aylık gıbıydı masallah, nısanına gıttık dugun salonuna kuzenımın. Degmeyen nazar kalmadı. Durmasıma durdu oyaladk ettk ama sonra cok rahatsz oldu bagırdı durdu nazardann yavrucugum.Smdı 1.5yasına gırcek hala nazar oluyo onun bunun gozunden dılınden.

Hava çok soğuk kız :KK70:bi yandan alissa iyi olur ama bilemedim şimdi. Hasta olur diye ben tedirgin oldum. Sağlıkla buyut tatlım. Eşiniz illa gidelim diyorsa çıkın hem nefes alırsınız

Gidin, durmazsa dönersiniz.
Nazar için bir şey diyemeyeceğim, inanırım ama bunun için çocuğu insan içine çıkarmamak çok abartı.

Evet sizden ricam bana bir fikir vermeniz. Bir kac saat sonra bir akrabanin dugunune gidilecek esim cok israr ediyor sende gel diye. Ama uc aylik bebegim var rahat edermiyim bilmiyorum. Oyle cok uysal bir bebekte degil ugrastiriyor baya. Diger yandanda surekli yanlizim zaten dort duvar arasinda tikildim kaldim gitsemmi diye dusunuyorum. Esim beraber oyalariz diyor ama bilemedim. Sizce gideyimmi yoksa bebegimle evdemi durayim. Birazda bebegimin goze gelmesinden korkuyorum uc aylik ama kilosu boyu masallah baya onde gidiyor cok dikkat ceken bir bebek. Ne yapsam bir akil lutfen?

Goze gelmesini dusunmek yerine grip, oksuruk gibi hastaliklara sahip insanlarin bebeginize yaklasacagini dusunun bence.

Cok kucuk. Mecburiyet yoksa 3 aylik bebekle dugune gidilmemeli.

Hastalıkların sıklığının ve çeşidinin bu kadar attığı bir dönemde düğün gibi kalabalık bir ortama 3 aylık bebeğimi sokmazdım ben.
Evde bunalmanız normal tabi ama düğün yerine haftasonu bebişi sıkıca giydirip şöyle açıkhavada bir yarım saat yürüyüş yapabilirsiniz bir de dönüşte bir kafede sıcacık bir ıhlamur oh mis :))
Ben nazara inanan biriyim ancak her şeyin nazara bağlanmasını,gözden sakınılmasını sağlıklı bulmuyorum;inancınız varsa duanızı okuyun,içinizi rahat tutun :)
Bebişinizle nice güzel günleriniz olsun :KK200:

Son düzenleme:

Biraz sert çıkmışsınız ama katılıyorum, beni 1 aylıkken falan çıkarmış annem hep dışarı ve size fotoğrafımı göstersem şimdiki bebek oyunculara bin basarmışım bebekken simsiyah saçlı masmavi gözlü beyaz tenli falan :D baya da tombişmişim herkes severmiş. Şu sosyal medyada da sürekli çocuğunun yüzüne emoji koyup foto atanlara kılım bende, hiç atma öyle yapcaksan napalım biz senin çocuğunu :D bırakabileceğin biri yok mu bebeğini konu sahibi?

Bebegim 4aylıkken gitmiştim.sesten cok korktugu için sürekli dısarı cıkarmak zorunda kalmıstım.gitmeyin bence cok zor

Biraz sert çıkmışsınız ama katılıyorum, beni 1 aylıkken falan çıkarmış annem hep dışarı ve size fotoğrafımı göstersem şimdiki bebek oyunculara bin basarmışım bebekken simsiyah saçlı masmavi gözlü beyaz tenli falan :KK70: baya da tombişmişim herkes severmiş. Şu sosyal medyada da sürekli çocuğunun yüzüne emoji koyup foto atanlara kılım bende, hiç atma öyle yapcaksan napalım biz senin çocuğunu :KK70: bırakabileceğin biri yok mu bebeğini konu sahibi?
Malesef yok.
Bebegim 4aylıkken gitmiştim.sesten cok korktugu için sürekli dısarı cıkarmak zorunda kalmıstım.gitmeyin bence cok zor
Bizimkide cok korkuyor sesten. Ozellikle ani ve yuksek sesler cikinca korkudan icin icin aglamaya basliyor. Galiba en mantiklisi gitmemek. Tesekkur ederim yorumunuz icin .

Back
X