Kızlar acil cevap lütfen :(

so sorrir

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
677
305
23
Test yaptım adetime 7gün var ama testi çözemedim yorumlarmısınız sizce hamilemiyim?

Eklentiler

• IMG_20150909_145836.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20150909_151231.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 51
bence hamilesin çizgi silik çıkmış ama var, gün geçtikçe daha da belirginleşir

Çizgi ne zaman belirginlesti? Besbdakikadan sonra ikinci çizgi hafiften belirmeye başlayabiliyor. Yanıltiyor dikkat et..

Ama şey ilk 1-2dk baktım 2dk bile olmamıştır karışıktı tek çizgi belirginleşirken yanları pembemsiydi çöpe koydum yine yok diye 1sigara içtim o araaraştırdım bi arkadaşında böyle olmuş aklıma takıldı kaktım baktım fotodakiler gibi olmuş. Tekrar yapmam lazım dimi ne zaman yapmalıyım sence ay çok heyecanlandım ümitlenmekte istemiyorum yanlışsa diye uuuff

[QUOTE="elifbursa86, post: 42539424, memberAma şey ilk 1-2dk baktım 2dk bile olmamıştır karışıktı tek çizgi belirginleşirken yanları pembemsiydi çöpe koydum yine yok diye 1sigara içtim o araaraştırdım bi arkadaşında böyle olmuş aklıma takıldı kaktım baktım fotodakiler gibi olmuş. Tekrar yapmam lazım dimi ne zaman yapmalıyım sence ay çok heyecanlandım ümitlenmekte istemiyorum yanlışsa diye uuuff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…