Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolun bnde farkındayım durumun kendimi kaptırmaktanda korkuyorm ama acabalarrrr bitiriyo belkide durum sadece bnm görmek istediğimdir onun için yalnızca bi yarabandıyımdır arkadaş olarak ona iyi geldiğim için kaybetmekten korkuyo olmasıdır kendi iyiliğim için bir daha görüşmemem şart ama tutamıyorm kndimi çok kızıyorum bu halime bn böyle değilim insan bu şartlar altında bağlanırmı diyorum herşeyi diyorum ama hiçbişey yapamıyorum.......
Yazdıklarımın karışık olduğunun farkındayım noktalama işaretlerinede dikkat edemememiş olabilirim kafamın karışıklığına vermenizi beklerdim .Bugüne kadar kendimi iyi yetiştirdiğime inanıyorum .Kaldıki şu anda sınavlarına hazırlanması gereken bir ünüversite öğrencisi olarak ben oturmuş insanların samimiyetle verceği cevaplarını bekliyorum.Böle durumlarda insanlar ne yapması gerektiğini çok iyi bilse dahi ,kendi görmek istediklerine inanıyo .Amacım olaya dışardan bakan bir insanın düşündüklerini görmek, içimde acabalara yer vermemekti.Yinede kendimi iyi ifade edemediğim için üzgünüm...