Z zambakl Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 272 3 0 İstanbul 20 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #1 Kızlar , 28 haftalık ikiz bekliyorum Karnım ve kasıklarımın ağrıması sonucu jel şeklinde sümüğümsü bir akıntı geldi.. Dr uma ulaşamadım sizce rahim ağzı açılıyor mu bu bir belirti midir? Erken doğumdan korkuyorum
Kızlar , 28 haftalık ikiz bekliyorum Karnım ve kasıklarımın ağrıması sonucu jel şeklinde sümüğümsü bir akıntı geldi.. Dr uma ulaşamadım sizce rahim ağzı açılıyor mu bu bir belirti midir? Erken doğumdan korkuyorum
cellist1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2008 287 1 96 İstanbul 20 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #2 umarım değildir. bence druna telefonla ulaşmayı bekleme direkt bulunduğu hastaneye git arkadaşım ve de pozitif düşünmeye çalış lütfen....
umarım değildir. bence druna telefonla ulaşmayı bekleme direkt bulunduğu hastaneye git arkadaşım ve de pozitif düşünmeye çalış lütfen....
DEBA Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2009 251 10 96 İstanbul 22 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #3 zambakl .!.: Kızlar , 28 haftalık ikiz bekliyorum Karnım ve kasıklarımın ağrıması sonucu jel şeklinde sümüğümsü bir akıntı geldi.. Dr uma ulaşamadım sizce rahim ağzı açılıyor mu bu bir belirti midir? Erken doğumdan korkuyorum Genişletmek için tıkla... canım ne yaptın işallah kötü bir şey yoktur normalde böyle bir jel gelirse hemen gitmek gerekir
zambakl .!.: Kızlar , 28 haftalık ikiz bekliyorum Karnım ve kasıklarımın ağrıması sonucu jel şeklinde sümüğümsü bir akıntı geldi.. Dr uma ulaşamadım sizce rahim ağzı açılıyor mu bu bir belirti midir? Erken doğumdan korkuyorum Genişletmek için tıkla... canım ne yaptın işallah kötü bir şey yoktur normalde böyle bir jel gelirse hemen gitmek gerekir
Z zambakl Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 272 3 0 İstanbul 29 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #4 Kızlar hala doğurmadım:):)) Mayıs sonu yada haziran başı bekliyoruz..2Haftada bir kont devam ediyorum..Celestone vuruldu 4 kutu geçen hafta sonu..Midede reflü hat safhada.. Allahım mayısı bir atlatsam...
Kızlar hala doğurmadım:):)) Mayıs sonu yada haziran başı bekliyoruz..2Haftada bir kont devam ediyorum..Celestone vuruldu 4 kutu geçen hafta sonu..Midede reflü hat safhada.. Allahım mayısı bir atlatsam...