kızlar acil cevap verin ne olur ?

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
geçen pazar hamile olduğumu öğrendim koştum acile beta hcg 1014 4 haftalık gebesiniz dedi 2 gün sonra kontrole gittim beta hcg 2,770 gibi bir şeydi doktor bayağı yükselmiş dedi ama hiç çoğul gebelikten bahsetmedi vajinal ultrasonla da baktı karından da baktı keseyi gördük normal kese dedi .. sizce ikiz olma ihtimali nedir iki günde bu kadar yükselmesi normal midir ? acaba ikiz midir içim içimi yiyor sıkıntıdan bişe yemek istemiyor canım ne olur bilen bri yardım etsin

beta hcg değeri iki günde bir iki katına çıkar senin 1014 ten 2770 e yükselmiş normal bir yükselme.ama kısmet bu sadece benim fikrim değerinde anormal bi yükselme olmamış.

beta hcg değeri iki günde bir iki katına çıkar senin 1014 ten 2770 e yükselmiş normal bir yükselme.ama kısmet bu sadece benim fikrim değerinde anormal bi yükselme olmamış.
Benim bildigim kadari ile ikiz gebelikte kese iki tane olur degerin yukselmesi gebeliginin ilerlemesine isaret

Benim bildigim kadari ile ikiz gebelikte kese iki tane olur degerin yukselmesi gebeliginin ilerlemesine isaret
ikiz gebelikte beta hcg değeri bu iki katı yükselmelerin çok üstünde seyrediyor yani o da bir ipucu oluyor.ikiz gebelikte iki kese olayı hemen belli olmaya bilir.benim ikinci kesem 7.haftada göründü.kimisinde tek kese içinde iki bebek oluşabiliyor.yani her şey ultrasonda belli olur. :)

evet buyuk ihtimalle ikiz gebelik ,4 hafta zaten ikinci keseyi gormek icin cok erken benim 5.5 haftalikken biri cok kucuk hatta ici bos dieri normal ici dolu iki kese var demisti 6.5 haftalikken iki kese ve iki bebegide kalp atisini da bu haftada gorduk ...sanirim buyuk bir sok ve korku yasiyorsun su an seni cok iyi anliyorum ..cunku benimki tedaviyle cok isteyerek olmasina ragmen bu duygulari yasadim hatta pisman bile oldum Allahim affetsin..simdi tek istedigim saglikli dogmalari ve hayirli evlat olmalari..insan zamanla alisiyor bu fikre benimde 10 haftami aldi ama artik alistim ...Rabbimin bildigi varki verdi diyip sukrediyorum....

kızlarrr cevaplarınız için çoookk teşekkür ederim cuma kontrole gideceğim bakalımne olacak heyecan ve merakla beklıyorum

Sanmiyorum keseyi gorduyse 4 haftalik vs oldugunu da soylemis. Ikiz olsaydi 2. Keseyi de soylerdi. Ben tedaviyle haile kaldim iki tane konulmustu ama teki tutmistur demistim degerim normaldi ikiz oldugunu ilk muayenede ogrendik

o zaman öle bir şey olsaydı söylerlerdi ben 2 doktora da gittim ikisi de öle bişi demedi aama ikisinin ağzından çıkan şu beta hcg bayağı yükselmiş

Canım hamileliğin hayırlı olsun öncelikle.aynı durumdayız benimde beta hcg 3.5 kat artmıştı 5 haftalıkken tek kese gördük çok şukur.ikizmi değilmi bişey demedi olsaydı söylerdi. Cumartesi kontrol var bende merak ediyorum ailedese ikiz olduğu için.hayırlısı nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…