Aile Planlaması Kİzlar acil cevap verin yaşayan varmı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

serAsude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
6
-1
1
26
Kızlar ben nişanlıyım. Nişanlımla geçtiğimiz 1 haftadır 2 3 kere ilişkiye girdik ama bu hafta benim doğurgan dönemimmiş. Herhangi bi şekilde boşalma olmadı geri çekilip dışarı boşaldı. Ve ben ilişkiden sonra direk oturur poisyona geçtim. Boşalma olmadığı için içim biraz rahat ama doğurgan dönemde olduğum içinde huzursuz biraz. Sizce hamile kalmışmıdırım. Adetime daha 1 haftadan fazla var
Çevremdekiler boşalma olmadıysa sorun olmaz diyolar ama içim rahat değil sizce hamilemidirim
Herhangi biraz ertesi günü hapı kullanmadım aklıma gelmemişti. Adet söktürücü kullandım eğer öle bişey olursa rahimimden kanamayla atar belki diye korkuyorum açıkcası...

Geri çekilme bir korunma yöntemi olmadığı için hamile kalma ihtimaliniz var. Ayrıca keşke doktora danışmadan adet söktürücü vs.kullanmasaydınız öyle kafanıza göre kullanacağınız ilaçlardan değil bu ilaçlar.

Ertesi gün hapı hariç adet söktürücü ilaçlar gebeliği engellemez aksina progestan desteği ile olan bebeğin tutunmasını kolaylaştırır. Geri çekilme bi korunma değil kondom kullanın. Zevk suyu denilen sıvı içerisinde de sperm vardır hamile kalınabilir bilginize

Kusura bakma haddim değil de madem böyle endişe edeceksin baştan neden korunmadan yapıyorsunuz 20 TL gibi harcama yapıp prazarretif alıp yapsanız kafanızda rahat olsa iyi degilmiydi

Bi anda oldu planlı bir şey değildi yoksa tabikide korunurduk. Anlık oluştu aklımızda böle bişi yoktu
Kusura bakma haddim değil de madem böyle endişe edeceksin baştan neden korunmadan yapıyorsunuz 20 TL gibi harcama yapıp prazarretif alıp yapsanız kafanızda rahat olsa iyi degilmiydi

Evde test yaptinizmi? Veya kan verin ordan daha net cikar

Evet bugün yaptım erken gebelik testi aldım 6 günü doldurduktan sonra yapın dediler testi alırken 1 hafta oldu yaptım tek çizgi çıktı şimdi reglimi beklicem ama reglim gelene kadar da her gün test yaparım herhalde

Evet bugün yaptım erken gebelik testi aldım 6 günü doldurduktan sonra yapın dediler testi alırken 1 hafta oldu yaptım tek çizgi çıktı şimdi reglimi beklicem ama reglim gelene kadar da her gün test yaparım herhalde
Kan verin olmadi biraz daha bekledikden sonra normalde adeti eger 1 hafta veya 10 gün gectikden sonra yapilmasi gerek test veya kan testi hakkinda hayirlisi olsun ❤ bende söktürücüyle adet oluyorum 2 gündür tik yok

Back
X