Kızlar acil cevap

bonjour29

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
20
0
16
Fransa
15 gündür goguslerim sis ve cok hassas ara ara kasiklarima ağrı giriyo adetime 4 gun var hamilelik belirtisi olabilir mı acil cvp

merhaba yepisyeni bir anne adayıyım gecen hafta aldım haberi aslında regli belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benziyor adet gününü bekleyin derim

hayırlısı olsun

bende beklemenden yanayım ben bata 2 gun hala sılık cızgılerı almaya baslamıstım
cok sıddetlı bel agrılarım vardı

Uç gun kaldı bakalım hayırlısı benim gibi olup hamileliğini öğrenen varmı tahminnen yumurtaliklarim catladiktan sonra goguslerim şişti ve hala sis 15 gündür hic bu kadar uzun sürmez di

hamıleyım kız hamıle :D
6+2 bugun
haftaya kalp atısını dınlemeye gıdecegız sen nasılsın bebek nasıl bakalım

ne guzel bende haftaya dınlıcem kalp atışlarını benım doktorum 6 haftalıkken dınletmedı erkenden dınleyerek bebişi rahstsız etmeyelım dedı.ıyıyız sukurler olsun havalarda mıs gıbı açtı keyıfler yerınde

ne guzel bende haftaya dınlıcem kalp atışlarını benım doktorum 6 haftalıkken dınletmedı erkenden dınleyerek bebişi rahstsız etmeyelım dedı.ıyıyız sukurler olsun havalarda mıs gıbı açtı keyıfler yerınde

bende 7 de dınlemıs olacagım bakalım ama saglıklı olup olmadıgı kalp atısıı ıle bellı oldugu ıcın ben olurum meraktan ya
ınsallah duyarız
ne gun gıdeceksın bakalım

Back
X