Kızlar acil cevaplarmısınız

1gazoz

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2024
297
96
18
25
Adetime 10 gün var idrar testlerim negatif çıkıyor,bazılarında hayalet çizgi falan görüyorum,sizce kan vermelimiyim Şuan kan da çıkabilir mi ,ilişkinin üzerinden de 11 gün falan geçti

Adetime 10 gün var idrar testlerim negatif çıkıyor,bazılarında hayalet çizgi falan görüyorum,sizce kan vermelimiyim Şuan kan da çıkabilir mi ,ilişkinin üzerinden de 11 gün falan geçti
Eğer yumurtlama takibi yapıyorsanız 12.gün 17.gün arası çıkıyor. Ama yapmıyorsanız kan verin yada adetinizin geçmesini bekleyin bence

Adetinden kaç gün sonra ilişki oldu

Sanırım sakıncalı bir dönemde yaşamışsın adet kaç gün sürüyor

Sanırım sakıncalı bir dönemde yaşamışsın adet kaç gün sürüyor
28 günde bir oluyorum. ama bütün belirtileri yaşıyorum ,uygulamaya göre ilişkiden 2 gün sonra yumurtlama günü gözüküyordu bilmiyorum kafam çok karışık .kan verip öğrenip kurtulmak istiyorum,kafayı sıyırıcam çünkü artık

Stres adeti de geciktiriyor zaten

Regline 10gun varsa daha test yapsan bile çıkmaz 28gunde bir regli oluyorsan 14.gun yumurtlaman olmuş daha yumurtlamandan 4gun geçmiş şuan döllenme yumurta anca 1hafta sonra yerleşiyor önce kana sonra idrar a geçer betahcg hormonu yani senin için daha erken adetine 2gun varken test yap veya reglin geçince

Hayır şuan yapsan da çıkmaz. 4 5 gün sonra ver kanı

Stres adeti de geciktiriyor zaten
Merhaba

Adet döngüm genelde 29-34 gün arası sürer. Son adetimi 21-28 mart arasında 8 gün gördüm. 31 martta korunmalı bir ilişkim oldu. İlişkinin en başında prezervatif ters takılmıştı ve birleşme olmadan hemen düz çevirip aynı prezervatifle devam ettik ama prezervatifi sanırım elimle silmiştim gerçekten hatırlamıyorum.

Ve 6 gündür kahverengi lekelenme tarzı vir şey yaşıyorum(döngümün 21-26. günleri arasına denk geliyor yani)

Yerleşme kanaması olabilir mi?

Maalesef
Sonuç ne oldu hamile miymişsiniz?
değilmişim

Bence regl tarihinden sonra 3,4 gün geçmesini bekle cok yeni olduğu için testte çıkmayabilir ama bisey kaybetmezsin kafamda soru işareti kalmasın diyorsan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…