kızlar acil cvp yazın yoksa kafayı yicem

evremlaru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
151
0
96
İstanbul
kızlar dün transferimin 18.günüydü 12.gün 109, 14.gün 223 çıktı dün akşamda benden çok hafif kahverengi lekelenme geldi yani bez kullandığım için beze sürülmüş cuma günüde keseyi görmeye gidicem bunun nedeni nedir acaba ne olur çok acil cvp verin çok merak ediyorum

canım testin ikiye katlamış ama bazen olabiliyor yani kimyasal gebelik benim 3.denememde başıma geldi.hatta doktorum 3 kere yeniletti.üçünden de arttı.ama 3.kan verdiğim gün önce lekelenme sonra kanama başladı.

en kısa zamanda doktoruna görün.

bence kanama lekelenme şeklinde olduğu sürece sorun yok. Yoğun kırmızı kanama olunca düşük tehlikesinden söz ediliyor. gönlünü ferah tut.

sağol arkadaşım çok sağol insanın içinde bir şüphe oluyor korkuyor yani şimdi araştırıyorum da kırmızı kanama olursa düşük tehlikesi olur ve şiddetli ağrın olur dediler birde aklımda ki şey acaba dış gebelik olurmu diyorum ama dış gebelikte olursa değerlerim yüksek diyorum kafam karıştı ya

evet kafa allak bullak oluyor.mesela ben izleyeceğim durumu diye tuvaletten çıkmaz olmuştum.oda gibi oturuyordum.o mu şu mu diyeceğine doktoruna git ne olurrr

olumlu da olsa olumsuz da hiçbir durum için geç kalmazsın belki de yerleşme kanaması ama öğren be rahatla... sen de bebiş de...doktoruna görün...

canım aynı durum bende de oldu..hcg testim 2200'lere fırlamıştı..iki gün sonra wc'de böyle damla damla kahverengi kan geldi. daha sonra kanama devam etmedi. aynı gün doktora gittiğim hemen kontrol etti ve keseleri o zaman gördüm:teytey: kahverengi kanamayı çok önemsemediklerini ama yine de dikkat etmem gerektiğini söyledi..bu arada ilaçlarımı mutlaka saati saatine aksatmadan almamı da sıkı sıkı tembihlediler. sende de bir sorun yoktur canım zannetmiyorum ama yine de bir ara istersen doktorunu..

cnm benim doktorumu aradım gelirsin dedi bende yarın gidicem dün akşam vardı kahverengi kanamam şimdi yok kafam çok karışık inşallah bende yarın gittiğim zaman keseyi görürüm bende beze sürülmüş şekildeydş tuvalette gelmedi yani dua et tatlım benim için ne olur
şuanda çok morale ihtiyacım var

arkadaşım gönlünü ferah tutu kahverengi lekelenme çok önemsenmiyor inşallah seninkide öyledir ve yavrunu kucagına almayın rabbim nasip eder inşallah

canım benim dua etmez olur muyum..tüm kalbimle sağ salim kucağına almanı diliyorum bebişini..endişelenme, gerçekten de kahverengi lekelenmeleri çok önemsemediklerini iki doktor da bana söyledi ama yine de dikkatli olun ağır kaldırmayın falan da dediler. yarın gittiğinde keselerini de görürsün inşallah canım..için de rahat eder. doktora görünmekte fayda var. iyi haberlerini bekliyorum.

Canim kendini yoracak seyler yapma ..
Bol bol uzanarak dinlenn ...
Cok su icmeye caliss ..

Kanamanin rengi kahverengi oldugunda korkulacak birsey yok ..
Ama kirmiziya dönmesi iyi olmazz ..

Doktorun verdigi ilaclari kullan..

Yüce ALLAHIM korktugundan muhafaza eylesin ...

Amın bıtanem amın Çok su ıÇıyorum sabahtan berı lekelenmem yok zaten
dÜn akŞam vardı sadece bakalım yarın doktora gıdıcem sabah bakalım ne dıcek ınŞallah hayırlı olur benım ıÇın dua edın lÜtfen

Back
X