Kızlar Acil Destege Yardıma İhtiyacım Var ☹️

Soru söyle cok yoruldum hayattan sıkıntılardan 1,5 yasında bebegim var bastan beri kayınvalidem sıkıntılı huzur vermiyor esimin ailesi olmasa cok mükemmeliz ama işin icine onlar girince allak bullak oluyoruz her zaman.Kv kız cocukları olmamıs dogum yapana kadar ne aradılar ne sorup üstüme düstüler zaten birbirimizden haz almıyoruz dogum yaptıktan sonra cocugumu elimden almaya calıstılar resmen halende öyleler yakın oturuyorlar ve 1 gün gitmesek ya arıyorlar telefonda kızım annem annem diye ölüyo yada görürntülü arıyoe cok sıkıldım bunaldım sanki onun cocuguymus gibi bana hic birsey sormuyorlar kendi cocuklarıymıs gibi yediriyorlar iciriyorlar bide öyle birsey ki kaynanam cok cirkef bi kadın lafına laf veremezsin sen bi cvpversen seni o cevapla yerin dibine sokar cıkartır.Eşimi severek evlendim ama suan öyle bi haldeyiz ki ayrılmak istiyorum resmen.Kimsem yok ailem var ama onlarında sıkıntıları var ailem isteme olduktan bu yana hergün aglıyor üzülüyorlar annem iyice hastalandı cöktü kadın eridi resmen anlatıp onlarıda üzmek istemiyorum ailem gelip gitmiyor evine kaynana yüzünden.. Dedim ya cirkef bi kadın annemin hakkından geldi kavga etti cirkeflik yaptı off offf anlatsam kısacası sen nasıl evli kalabildin derdiniz.

allah yardımcın olsun eşin n diyor bu durumlarına annesinin

:olamaz:Tamamen annesine odaklı öyle bi kadın ki evde 4 erkek var hepsini parmagında oynatıyor evi o yönetiyor cok farklı bir durum hayat olarak o kadar yoruldum ki o kadar yorgunum ki bebegime haksızlık yaptıgımı düsünüyorum bu sıkıntılardan dolayı ister isteemez bunalıp cocugumla ilgilenemiyorum.:110:

Esine.soyle hepsini bir araya topla kayin validen istedigin kadar dedim dedik olsun aileni ezdirme kimseye sorun neyse yuzune karsi anlat ve tabi esine boyle yapacagini onceden bildir oda anasinin ne oldugunu biliyosa ezdirme sakin ne kendini ne evladini nede anneni

kısaca söyle anlatıyım size, eşim cok uzaktan bi akrabamız annemle annesi önceden arkadaslarmıstı.İsteme oldu sonra nişan olacaktı konusmaya gelmediler bilezik alısverisine cıktık yüzük bilezik alacagız annem geldi diye suratları bi görseniz laf sokmalar ne işi varmış annemin kv kendi alacakmıstı vs vs nişanda zorla bi nişanlık diktirdik sonra nişan oldu takılar bizde kalsın dedi kaynana e niye bize takılanları verelim dediler olay koptu bidaha ne geldiler ne konustular dügünümde bi gelinlik aldılar ayakkabım bile yoktu salonda tutmadılar nikahıda daha önce kıydırdılar annem esya alısverisime gelmedi gelmesin dedi kaynana gelinligini bile dügün günü gördü istedigim esyaları istedigim gelinligi bile almadılar kızlar cimriler zaten 300 tl fazla diye gelinligi almadılar mahalle arasında bi yerden diktirdiler bi oldu ki gelinlik igrenc giymek istemezsiniz ya hersey sıkıntı oldu ceyiz sermeye geldik cok fenalık yaptı kaynana gelmez normalde ama toplamıs bacılarını yegenlerini gelmiş haber bile vermeden eşimle aramı ogünde bozdu yani kadın evlen beni kovdu telefon babanın malı mı biz aldık bırak öyle git dediker telefonu aldılar cüzdanımı bosalttılar küfür etti bosa oglum bosa sana karı mı yok yüz kere yanacagına bi kere yanarsın oglum yani haşa ogluna tapan bi kadın resmen kıskanclık yapmak fesatlık cıkartmak aramızı bızmak tek amac bunca yaptıklarından sonra sabretmisim ama yinede eşim için anneside annesi aileside ailesi öyle yetiştirmişler cünkü herseyde onlara yaranacagız kızlar bi görseniz bende aptalım işte hep onlar yaptı sesimi cıkartmadım ezdiker yinede ben aman hadi gezmeye gidelim beraber sıkılıyolar efiyolar 1 hafta gitmesem suratlar bes karıs oluyo cat kapı gelmeler daha anlatsam neler etti yani hersey icimde kaldı istedigim gibi bi dügün olmadı esimi kimse yanıma yakıstırmadı halen de öyle kaynanam etmedigini bırakmDı tek bana degil ailemede şimdide cocuguma gözünü dikti kuzları olmamıs e buglem onların kızıymıs dogdu cocuk kucaklarından indirmediler bir sokak var evlerimiz yakın hergün kayınbabam kaynanam kücük kaynım bizde kaldılar düsünün ben lohusayım cocugum cocugum kızım kızım annem annem bi görseniz sanki ben sadece dogurup onlara vermisim cok farklı insanlar esime surat assam hemen kavga ediyorz yotulduk artık kavga etmekten simdide kavgalıyız sırf benim ailem ipohe kullanıyo diye ben kullanıyorum diye bütün ailesi iphone aldı kızlar öyle düsünün annem instagram face kullanıyo diye hemn onlarda actı kıskanclıkta sınır yok kaynana biz kavga edince mutlu oluyo ayrılsak göbek atacak daha bir sürü sey var ama Allaha havale ettim sabır cekiyorum olmuyor esinde farklı insan nişanlandıktan sonra degişti herseyi dayak yedim hakaret küfür aman sabret dediler işte türk aklı sustuk oturduk kızlar asıl sormak istedigim su eşimle cok sıkıntılar yasadık buda bizi yıprattıondada sevgi kalmadı bendede bunu ikimizde biliyoruz ya ailesinden uzaklasıp mutlu mesut yasayacagız yada ayrılacagız sizce ne yapmalıyım?

esini cok sevdigini soyluyorsun ayrilmak istemiyorsan once biraz sakin ol saglam kafayla dusun ilk once su evlenmeden once olan olaylari bir unutun nisanlilik gelinlik altin vs bunlari yasamayan cok az insan vardir heralde bunlara takilir kalirsan hic mutlu olamazsin logusalik doneminde insan ayri bir ilgi bekliyor evet ama cocugu bu kadar cok sevmelerinden niye bukadar rahatsizsin onu anlamadim sonucta sevmeseler daha buyuk sorun bence bu kadinin hicmi iyi bir ozelligi yok merak ettim benim ailem senin ailen mevzusuna girerseniz isin icinden cikamazsiniz evlilikte bir aile vardir oda benim esimle olan yuvamdir evliligini bozmak istemiyorsan biraz daha ilimli olmani tavsiye ederim nacizane fikrim sen bilirsin

Seviyordum artık o yasanılanlar yıpratılan olaylardan dolayı ne onda nede bende sevgi kalmadı bunu ikimizde biliyoruz yürütmeye cabalıyoruz.Takılmıyorum önceki olaylara sadece burda anlatıyorum yani yasadım diye yoksa ben o olayların üstüne ne lokmalar yedim bi bilsen artık takmıyorum ben onları olan oldu biten bitti.Lohusalık dönemimde degilim ki 1,5 yasında kızım sevmek ayrı birsey ailesinin yaptıgı ayrı birsey bana sen kimin iti oluyosun cocuk bizim diyolar anladın mı mevzu sevip sevmemeleri degil güzelce sevseler temizlikle alakaları yok hijjene dikkat etmiyorlar yani sana söyle söyleyim cocuk oyun amaclı elini agzına götürüyor ve elini eöiyor kayanana sence bu normal birsey mi bence degil ve bunu gülerek bana söylüyor.Dogdugu ilk günden beri bana bakacak benim kızım o beni yıkayacak ben büyütücem koynumda yatırıcam benim cocugum cocugumuz üsümesin cocugumuz aglamasın kayınbabamla aralarında böyle konusuyorlar ben yanlarındayım ben yokum ama öyle davranıuorlar yani ben sadece dogurdum sürekli cocuga psikolojik baskı yapıyo annem annem annecim kızım cocugum yavrum oraya bi gidiyoruz cocugu bi alıyorlardı emen cocuk ya daha 2 3 aylık yemin ediyorum 8 de veriyorsam cocugu 12 de zor elime alıyordum vermiyorlardı emmek istiyordu cocuk aglatıyorlardı vermiyorlar bi böyle ben yokum gibi cocugum altına yapmıs alıyım diyo anladın mı bu farklı birsey cocugun zihnine yerlestirmeye calısıyor birseyleri resmen bi ara böyle cocugum onlara gidiyordu bana gelmiyordu aklıma farklı seyler geliyordu cocugumu emzirmeyi bile düsündü biliyor musun belki ben yokken yapmıstır günahını almak istemiyorum ama öyle bi kadın

esini cok sevdigini soyluyorsun ayrilmak istemiyorsan once biraz sakin ol saglam kafayla dusun ilk once su evlenmeden once olan olaylari bir unutun nisanlilik gelinlik altin vs bunlari yasamayan cok az insan vardir heralde bunlara takilir kalirsan hic mutlu olamazsin logusalik doneminde insan ayri bir ilgi bekliyor evet ama cocugu bu kadar cok sevmelerinden niye bukadar rahatsizsin onu anlamadim sonucta sevmeseler daha buyuk sorun bence bu kadinin hicmi iyi bir ozelligi yok merak ettim benim ailem senin ailen mevzusuna girerseniz isin icinden cikamazsiniz evlilikte bir aile vardir oda benim esimle olan yuvamdir evliligini bozmak istemiyorsan biraz daha ilimli olmani tavsiye ederim nacizane fikrim sen bilirsin
İşte bizde aile diye birsey yok kadının yüzünden aile yok kavga fitne fesat oglunu doldura doldura böyle bu hale geldik aile olarak görmedi bizi ben karısıyım ben ediyim makarna bile alacaklarsa bana sorup alsın oglum diyo bana sorarak yapsın herseyi diyo yani eski kafalı cahil bi insan. Hergün oraya gitsek ama annemlere gitmesek 3 sene oldu halen annemlere gittigimizi saklarız niye biliyor musun duyduklarında suratları bes karıs oluyor el vermiyorlar bize e esimde aman duymasınlar aman etmesinler hep böyle diken üstündeyiz. iki taraf görüsmüyor dogum yaptıgımda bir araya geldiler konusmadılar kaynana anneme hizmetci muamelesi yaptı düsün ki ben o haldeyken bebegime mevlüt yaptım annem geldi kaldı bana yardım etti diye kıyametler koptu ellerini sallaya sallaya annemin benim üstüme yürüdü oglunu aradı eve geldi esim üstümden kapıyı kilitlediler beni dövdüler diyecekti resmen kendi kavga etti cok farklı bi kadın

o zaman bir an once mumkunse baska sehire tasinman lazim ama tabi buda demeyle olmaz esinin istemesi lazim bu durumda insan esinide ikna edemezki nasil anlatacaksun durumu yanlis anlar haliyle allh yardimcin olsun ne diyim disardan ahkam kesmek kolaydir yasayan bilir ne yasadigini yinede yuva kurmak zor yikmak cok kolaydir insallh duzelir dua et bol bol esin icin o sana sahip cikarsa kimse bisey yapamaz

o zaman bir an once mumkunse baska sehire tasinman lazim ama tabi buda demeyle olmaz esinin istemesi lazim bu durumda insan esinide ikna edemezki nasil anlatacaksun durumu yanlis anlar haliyle allh yardimcin olsun ne diyim disardan ahkam kesmek kolaydir yasayan bilir ne yasadigini yinede yuva kurmak zor yikmak cok kolaydir insallh duzelir dua et bol bol esin icin o sana sahip cikarsa kimse bisey yapamaz
Mümkünatı var mı sehir dısı evi basımıza yıkar kv esimde bensiz yaparda ailesiz yapamaz.Yapmaz annesinin neler yapabilecegini bildigi icin korkar.İşin içine girince cok karısık canım Allah razı olsun her zaman sabır diledim Rabbimden ama aşamıyoruz cok iyi biliyorum kurmak kolay ama yıkmakta seytanın isi iste 3 senedir seytana fırsat vermemek icin cabalıyorum ama esimde o caba yok anladın mı cabalamıyo hava hos ona göre olsamda olur olmasamda olur.Bu zamana kadar sahip cıkmadı bundan sonrada annesi babası ölürse belki o zaman sahip cıkar ama o zamanda is isten gecer mi bilmiyorum.

canim yaa rabbim yardimcin olsun ne karar verirsen ver yolun hep acik olsun insallh allah evladindan ayirmasin seni butun anneleri bende cok sorunlar yasadim ama esim herzaman yanimda en buyuk destekcim oldu onun sevgisiyle herseyin ustesinden geldim halada oyle oyuzden ben herseyden once kari kocanin birbirine olan sevgisini saygisini herseyden once tutmasi gerektigini dusunuyrm aileler ikinci planda kalmadi hep ama dedigin gibi bu karsilikli olmali esinin sergiledigi durusla gercekten isin zor yinede insallh duzelir mutlu olursun hakkinda hayirlisi olsun

canim yaa rabbim yardimcin olsun ne karar verirsen ver yolun hep acik olsun insallh allah evladindan ayirmasin seni butun anneleri bende cok sorunlar yasadim ama esim herzaman yanimda en buyuk destekcim oldu onun sevgisiyle herseyin ustesinden geldim halada oyle oyuzden ben herseyden once kari kocanin birbirine olan sevgisini saygisini herseyden once tutmasi gerektigini dusunuyrm aileler ikinci planda kalmadi hep ama dedigin gibi bu karsilikli olmali esinin sergiledigi durusla gercekten isin zor yinede insallh duzelir mutlu olursun hakkinda hayirlisi olsun
Aynen canım yani dur diyebilmeli cahil daha Allahım hayırlısını versin cok sagol yinede biraz iyi geldi bazen cok bunalıyorum valla

bu hayatta hersey insanlar icin herkezin farkli bir derdi var bazen en şer gordugumuz seylerin sonunda bile bizi bekleyen bir hayr vardir o yuzden ne olursa olsun kendini büsbütün birakma insallh senin ve kizin icin cok iyi gelecek bekliyordur sizi sende sagol canim hayirli geceler :)

bu hayatta hersey insanlar icin herkezin farkli bir derdi var bazen en şer gordugumuz seylerin sonunda bile bizi bekleyen bir hayr vardir o yuzden ne olursa olsun kendini büsbütün birakma insallh senin ve kizin icin cok iyi gelecek bekliyordur sizi sende sagol canim hayirli geceler :)
Sagolasın canım Allah razı olsun amiiiin insaAllah cümlemizin insaAllah hayırlı geceler:)

:bicak: Acill Sorularıma Cevap Lazım Bunaldım.
Cnm başka şehire gidin .. Söylemesi kolay belki ama başka çare yok. Ya sende maske takacan canım kaynanam seni çok seviyorum deyip boynuna sarılacan hergün annem seni çok özledim gelelimmi dicen oda şaşıracak düzelecek..

Bende aynı durumları yaşadım. Ben yapabilsem yapardım ama hiç beceremiyorum seviyomuş gibi yapmayı çok yapmacık oluyorum yüzüm kızarıyo.

Cnm başka şehire gidin .. Söylemesi kolay belki ama başka çare yok. Ya sende maske takacan canım kaynanam seni çok seviyorum deyip boynuna sarılacan hergün annem seni çok özledim gelelimmi dicen oda şaşıracak düzelecek..

Bende aynı durumları yaşadım. Ben yapabilsem yapardım ama hiç beceremiyorum seviyomuş gibi yapmayı çok yapmacık oluyorum yüzüm kızarıyo.
İşte bwnde aynı senin gibiyim yapmacık olamıyorum icimden gelerek yaptım aslında bi müddet kocamın hattı var diye ama daha cok kendilerini birsey zannettiler :(

Back
X