Kızlar Acil Destege Yardıma İhtiyacım Var ☹️

Sendede mi aynısından var Allah yardımcın olsun
aynen canım. düne kadar ben hamileyken BABAANNE OLMAK İSTEMİYORUM, HİÇ SEVİNEMİYORUM diyen kadın şimdi çocuk da çocuk diye bıktırdı. ilk aylarda emzirmelere filan kalkıştı. altlı üstlü oturuyoruz, lohusalıkta annem yanımda kaldı. annem evden gitsin diye yapmadığını bırakmadı. sürekli onda kalalım o bebekle ilgilensin istiyo. ama ben taviz vermemeye alıştım. özellikle emzirme olayından sonra iyice ayağımı çektim. internet anneleri diye de yeni dönem anneleri ile dalga geçiyo. konu komşuya beni şikayet eder, annesine gidiyo, dayısına gidiyo evde durmuyo diye. halbuki hamileliğimin 6. ayına kadar hep çalıştım işten çıktıktan sonra da part time çalıştım. o işimi değil de gezmelerimi nazarı itibare aldı. eşim çok sinirli bi adam. benimle evlendiğinde görümcem boynuma sarıldı seninle olduğundan beri kardeşim daha sakin Allah razı olsun dedi ama kv konu komşuya evlendi evleneli böyle oldu bu der. akrabalarına da 40 senedir çekiyorum bunu bitmedi çilem der.
eşimle kavga ederiz niye kavga ediyosunuz der, sakin sakin geçiniriz hayırdır hiç sesiniz çıkmıyo der. kapıdan çıkarım sorar, girerim sorar. akşam kıçıma giydiğim dona kadar sorar. çamaşırları görüyo ya. eşim varken bana yüklenir beni kötü çıkartır, eşim yokken ona söylenir beni haklı çıkartır, üçümüz berabersek öyle bi konuşur ki ay ne orta yol bulucu dersin. öyle bi bunalttı ki artık. 2 aydır annemdeyim. dönmeye de niyetim yok

Son düzenleme:
Back