- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
canım benim ya çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın bu psikolojiye girme canım benim allahım inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinKızlar 50 gün önce sezeryan ile 27 haftalık bebeğimi kaybettim dün gece eşimle korunurken kaza oldu adetim biteli 3 gün oluyor hamile kalma riskim var mı çok korkuyorum yine bebeğimi kaybederim diye
Yine bir bebeğim olursa kaybetmekten..BU TELAŞIN NEDEN
erken yumurtlama durumu yoksa olmaz bişey uzayan akıntın varmıydıKızlar 50 gün önce sezeryan ile 27 haftalık bebeğimi kaybettim dün gece eşimle korunurken kaza oldu adetim biteli 3 gün oluyor hamile kalma riskim var mı çok korkuyorum yine bebeğimi kaybederim diye
Allah razı olsun güzel duaların içincanım benim ya çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın bu psikolojiye girme canım benim allahım inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Yoktu sanırım şu an yok yanierken yumurtlama durumu yoksa olmaz bişey uzayan akıntın varmıydı
Allah razı olsun cnm doktor korunma verdi birisi 3 ay dediler birisi 6 ay bebeğimin olmasını çok istiyorum ama çok korkuyorum şimdi erken ya daha 2 ay oldu ya kendi hatamız yüzünden yine bi acı yaşamaktan korkuyorum çünkü çok büyük bir acı yaşıyorumOncelikle basiniz sagolsun,cok uzuldm.
Ama sormak istedgm seyler var
Doktor korunma verdi mi
Verdiyse ne kadar verdi
Bir de su an Bebegnz olmasini mi istiyorsunuz olmamasini mi
Canım çok geçmiş olsun. Bir doktora danışıp ertesi gün haplarindan alabilirsin belki. Bilmiyorum şu an kullanmanda sakınca var mi yok mu ama doktoruna bir sor istersenKızlar 50 gün önce sezeryan ile 27 haftalık bebeğimi kaybettim dün gece eşimle korunurken kaza oldu adetim biteli 3 gün oluyor hamile kalma riskim var mı çok korkuyorum yine bebeğimi kaybederim diye
Kürtaj değil doğum oldu ya o yüzden korkuyorum dikişler varya yoksa çok isterim melek kızımın kardeşiniallah hayırlsını versin canımm
bende 7 hatalık bebegımı aldırdım dr hiç korunma vermedi , bu kadar sakınma bence allah hayırlısıyla birdaha nasip eder inş
Aklına geldi ama hormon yüklü ya o ilaçlar ondan tereddütteyim geceden beri uyuyamadımCanım çok geçmiş olsun. Bir doktora danışıp ertesi gün haplarindan alabilirsin belki. Bilmiyorum şu an kullanmanda sakınca var mi yok mu ama doktoruna bir sor istersen
Allah razı olsun senden inanın çok istiyorum ama çokta korkuyorum o bayanda sezeryan mı olmuştu hemen mi kalmıştı hamile acabacanim hic stres yapma hamile kalirsanda doktor ona gore onlemini alacaktir dikis atip ilaclarla yatarsin hamilelik boyunca Allahin izniyle kalirsanda alirsin bebisini kucagina..arkadasimin ablasida ayni senin gibi 27 haftalik kaybetti simdi tekrar hanile 32 haftasinda sende kalbini temiz tut..inşallah zamani gelince bebisini alacaksin..
2 yıl kalmamış o sorun yaşamaz ki zaten benim daha 2 ay olmadı olursa da Rabbimden artıkcanim sezeryan oldu 40gun yasadi bebegi..2yil sonra kaldi hatta canim cok korkuyodu ama hamilelik olmadi asilama oldu sonra ameliyat olup hamile kalabildi allahin izniyle sen kendinden kalirsan bundada vardir bir hayir..korkularin icin gidersin psikologa nolcak meraklanma..bu arada ablamda 27 haftalik dogum yapti çok sukur yigenim saglikli yasiyor oda ikinci icin cok korkuyor senin gibi ama dusunuyor..hersey hep kotu gitmez olumlu tut dusuncelerini Allahin izniyle..sadece hamile kalinca tüm onlemleri alirsin icin rahat olsun..
Olursa Allahtan canım..yoksada dikkatli olursun biraz toparlayana kadar boyle bir durum cok zor biliyorum..Allahim yardimcin olsun canim hersey Allahtan..2 yıl kalmamış o sorun yaşamaz ki zaten benim daha 2 ay olmadı olursa da Rabbimden artık
Allah razı olsun cnm psikolojik mi bilmiyorum ama belim ağrıyor fenaOlursa Allahtan canım..yoksada dikkatli olursun biraz toparlayana kadar boyle bir durum cok zor biliyorum..Allahim yardimcin olsun canim hersey Allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?