- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
esimin ailesi beni bildiginiz el yerine koyuyorlar. Esim bunu asla anlamiyor ve bu yuzden beni cok ezio geciyor bilincli ya da bilincsiz. Mesela bana 10 kere geldilerse , biz ya hic gitmemisizdir ya da bir kere. Sehir disindalar ama is geregi yolumuz cok dustugu icin gideriz ara ara. En son gittigimizde de 3 kardesi resmen isleriniz var dediler ve bizi kabul etnediler. Onemli degil olabilir fakat ben 11. defa kabul edememe gibi bisey yapsanm , " bize zaten kimse gelemiyir, hepsi ayagino cekti artik kimse gelmiyor muhabbetine giriOr". Bukisimlari iliskilerin anornalligini anlayin diye yazdim. Asil meselem su ki, ablasinin kizini istemeye gelecekler ve esim ablasiyöa yazismasinin sonrasinda bana dönüp " ablam ne olur olmaz sen gel , ortam gergin olabilir diyor dedi" . Yani dedim? Beni istemiyor özetle , oyle mi dedim. Ya ortam gergin olabilir diyor dedi. Gelenler tufekle ni geliyor? Cikolatasini cicegini alip gelecekler. Herkes orda olacak ve senin karin istenmiyor dedim. Ciddeb merakli degilim fakat durum cok sinir bozucu. Hasta annelerine bakmayip bana gonderirken ailen oluyorum ama is ozel gune gelince el oluyorum. Sizce ne Yapmam gerekiyor? Nadil bir tavir almaliyim. Onlar da anlasin istiyorum