• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil fikir verinn

Burda regl öncesi kopkoyu ovü görüp regl olan da gördüm gebe olan da. Hatta gebe olan çokça gördüm. Tabii herşeye hazır olarak inşaAllah vardır diyelim. Belirti yaşamadan gebe kalan da çok kişi var ki burda belirti yaşayanların çoğu psikolojik de olabiliyor. Belirtiler aslında ilerleyen haftalarda çıkıyor.
Ya İyi haber mi kötü haber mi bilmiyorum komşuma söyledim onda bir tane test varmış yani bence bozuk C çizgisi bile silik çıktı fotoğrafını yüklemedim bile yani bendeki şans gerçekten

Ya İyi haber mi kötü haber mi bilmiyorum komşuma söyledim onda bir tane test varmış yani bence bozuk C çizgisi bile silik çıktı fotoğrafını yüklemedim bile yani bendeki şans gerçekten
O zaman test bozuktur. Stres yapma canım nasıl olsa bir iki güne öğrenirsin. Zaten regl gelmezse ihtimal de artar. Hem öğrenmek için de daha sağlıklı bir dönem olur.

O zaman test bozuktur. Stres yapma canım nasıl olsa bir iki güne öğrenirsin. Zaten regl gelmezse ihtimal de artar. Hem öğrenmek için de daha sağlıklı bir dönem olur.
Ya işte beklediğimiz için biraz Stres oldum Neyse dediğin gibi bekleyelim artık Teşekkür ederim destek olduğun için

Ahh gurbet.. çok iyi anlıyorum seni kimseye bişey diyemiyorsun bile
Aynen öyle canım test aldırdım sanırım var gibi ama test markası güvenilir mi bilmiyorum vula life diye bir test

Eklentiler

• 1000152732.webp
    1000152732.webp
    7 KB · Görüntüleme: 20
Back
X