bana doktorum hamile kalmadan once baslatti ecopirin (kan sulandirici yani) basladiktan sonra 3.ayda hamile kaldim 32.haftaya kadar kullancakmisim..illa dusuk tehlikesi yasamis olman gerekmiyor onemliymis ama kan pihtilasip hamile kalmani bile engelliyomus..
tekrar içme canım bende hamileliğim de her folik asit içtikten sonra ardından hemen çıkartıyordum doktorum ikinciyi içmene gerek yok demişti 4 ay böyle geçmişti
ayrı zamanlarda al canım ilaçlarını
çoooook tebrik ederim allah tamamına erdirsin
ben folik asitin ac tok farketmedigini biliyorum..ama kan sulandirici tok olcak..bide ben ecopirin kullaniyorum hic bide bulantisi falan yapmadi belki markasini degistirir doktorun surekli bulanti yaparsa..
ben folik asitin ac tok farketmedigini biliyorum..ama kan sulandirici tok olcak..bide ben ecopirin kullaniyorum hic bide bulantisi falan yapmadi belki markasini degistirir doktorun surekli bulanti yaparsa..
Hayır bu mide bulantıdı hamilelikten bence surekli olmuyr böyle genelde benım bu saatlerde kusmam oluo sonrada uyuyabılıyrum yoksa mıde yanması kokular baslıo ben ilaçtan dusunmedım hıc.kı boyle olanlada yanı ilaç kusturdu dıenlede karsılasmaďım
tekrar içme canım bende hamileliğim de her folik asit içtikten sonra ardından hemen çıkartıyordum doktorum ikinciyi içmene gerek yok demişti 4 ay böyle geçmişti
ayrı zamanlarda al canım ilaçlarını
çoooook tebrik ederim allah tamamına erdirsin