Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi gözüküyor kan verin tam emin olmak için benceKızlar merhaba,
Eylül 18 de zorunlu kürtaj oldum bebeğimin kalbinin durması sonucu. Adetim sürekli düzenlidir kürtajdan sonra da düzenli geldi. Bugün gecikmemin 1. Günü testim böyle çıktı gebelik var mıdır sizce?Eki Görüntüle 3352717
Bana çok silik gibi geldi amaHemen çıktıysa evet var![]()
Çizgi hemen çıktıysa gebelik olabilirKızlar merhaba,
Eylül 18 de zorunlu kürtaj oldum bebeğimin kalbinin durması sonucu. Adetim sürekli düzenlidir kürtajdan sonra da düzenli geldi. Bugün gecikmemin 1. Günü testim böyle çıktı gebelik var mıdır sizce?Eki Görüntüle 3352717
1 hafta sonra kan vereceğimVar gibi gözüküyor kan verin tam emin olmak için bence![]()
Öyleyse ihtimal var, inşallah gönlünüzden geçen sonuç olur3 dakika içinde çıktı
1 hafta sonra kan vereceğ
Kan vermelisin bence var gibi duruyorKızlar merhaba,
Eylül 18 de zorunlu kürtaj oldum bebeğimin kalbinin durması sonucu. Adetim sürekli düzenlidir kürtajdan sonra da düzenli geldi. Bugün gecikmemin 1. Günü testim böyle çıktı gebelik v
Beyaz mı pembişl
Kan vermelisin bence var gibi
İdrarda çıktıysa kanda şimdi çoktan belli olmuştur bence yarın gidin verin
İdrarda çıktıysa kanda şimdi çoktan belli olmuştur bence yarın gidin verin
Yarın çok erken değil miİdrarda çıktıysa kanda şimdi çoktan belli olmuştur bence yarın gidin verin
Hayır değil millet geçmeden Kan veriyorYarın çok erken değil mi
Doğru söylüyorsunYarın çok erken değil mi
Ooo kesin var Allah'ın izniyleÇizgi açık pembe
kürtajdan sonra iyi bir dönem geçirmedim tekrardan aynı şeyi yaşamamaktan korkuyorumOoo kesin var Allah'ın izniyle
Yaşamazsın Allah'ın izniyle dua et ki başka çaren yok ve hiçbirimizin yokkürtajdan sonra iyi bir dönem geçirmedim tekrardan aynı şeyi yaşamamaktan korkuyorum
Çok teşekkürlerYaşamazsın Allah'ın izniyle dua et ki başka çaren yok ve hiçbirimizin yok