- 15 Ekim 2025
- 9
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi siyah bayan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm olabilir hemen beş dk icindemi cıktı bu cizgi vide markası nedirAşırı karın şişliğim sol kasık ağrım ve göğüs ağrım vardı test yaptım ama ikinci çizgim çok silik hamilemiyim bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3659280
5 dk bile sürmedi hemen çıktıCanımm olabilir hemen beş dk icindemi cıktı bu cizgi vide markası nedir
O zaman hamilesiniz insallah5 dk bile sürmedi hemen çıktı
İnşallah bir kaç gün sonra yenileyip tekrar bakıcam emin olmak için yada kan testi yaptırıcamO zaman hamilesiniz insallah![]()
Benim adetim düzensiz en son geçen ayın başında oldumBata kaç gün var
hamilesiniz ama 2 günde bir artışa bakmak lazım daha çok yeniMerhabalar ben dün kan testi verdim beta HCG 65.03 çıktı bu ne demek oluyor anlayamadım anlayan varmı acaba
Saglikla gelsin insallah, hcg nin iki gunde bir 2 katina cikmasi lazim. Takip edin. Dun kan testi verdiyseniz yarın da yine ayni saatlerde kan verin bakin 2 katina cikmis mi diye.Merhabalar ben dün kan testi verdim beta HCG 65.03 çıktı bu ne demek oluyor anlayamadım anlayan varmı acaba
Amin inşallahSaglikla gelsin insallah, hcg nin iki gunde bir 2 katina cikmasi lazim. Takip edin. Dun kan testi verdiyseniz yarın da yine ayni saatlerde kan verin bakin 2 katina cikmis mi diye.
Testinizin markası neydi acabaAy çok teşekkür ederim baktırıcam muhakkak
Hamilemisiniz pekiawox ilk yaptığım dün tekrar yaptım artı Medi sanırım o da ama awox için baya iyi diye yorumlar duyduğum
EvetHamilemisiniz peki