Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar niye çıkmasınKan versem çıkar mı?
Test vermeye gidiyorum bakalimÇıkar niye çıkmasın
gebeliğin devamı olsa da haftasonu gidince doktor bir şeye göremeyecek çok erken randevu almışsın. boşa gitme diye yazıyorum çünkü doktorda beta artışına göre 1000-1500 beta arası olduğu zaman gel bakalım diyecek çünkü anca o değerde vajinal yoldan gözükmeye başlıyor keseKızlar dün acilden test verdim 10.31 çıktı beta. Yanında da 1 haftalık yazıyor. Haftasonu kadın doğum doktoruna randevu aldım ama anlayamadım . Son adet tarihim 5 eylül , yumurtlama günüm 19 eylül , nasıl olur pik gününden 3 gün sonra beta belirir, bu geç döllenme denilen durum mu ? Yine değeri 10 çıkan birine 4 haftalık hamile olduğu söylendiğini okudum burada . O zaman benimki aynı değerde neden 1 haftalık yazıyor ?
Haftasonu gidersem en azından beta artışını görecektir diye düşündüm. Peki şu konuda bilginiz var mı ? Yine değeri 10 çıkan birine 4 haftalık hamile olduğu söylendiğini okudum burada . O zaman benimki aynı değerde neden 1 haftalık yazıyor ?gebeliğin devamı olsa da haftasonu gidince doktor bir şeye göremeyecek çok erken randevu almışsın. boşa gitme diye yazıyorum çünkü doktorda beta artışına göre 1000-1500 beta arası olduğu zaman gel bakalım diyecek çünkü anca o değerde vajinal yoldan gözükmeye başlıyor kese
pik gününden 3 gün sonra beta belirmemiştir muhtemelen daha erken yumurtladın ama yakalayamadın anlamadın yani bence
ona çok takılma ya 1 haftalık 4 haftalık ne fark edecek hepsinin aralıkları farklı labaratuvarlarda farklı değerler yazıyor yani yanlarında. ama genelde 1-4 hafta diye aralık yazıyor işte aralık veriyorlar sen sadece çok erken öğrenmiş olmuşsun daha ana rahmine düşmüş sen öğrenmişsin gibi olmuşHaftasonu gidersem en azından beta artışını görecektir diye düşündüm. Peki şu konuda bilginiz var mı ? Yine değeri 10 çıkan birine 4 haftalık hamile olduğu söylendiğini okudum burada . O zaman benimki aynı değerde neden 1 haftalık yazıyor ?
ona çok takılma ya 1 haftalık 4 haftalık ne fark edecek hepsinin aralıkları farklı labaratuvarlarda farklı değerler yazıyor yani yanlarında. ama genelde 1-4 hafta diye aralık yazıyor işte aralık veriyorlar sen sadece çok erken öğrenmiş olmuşsun daha ana rahmine düşmüş sen öğrenmişsin gibi olmuş![]()

Kizlarrrr başka anlayan var mı, bi bakıverin nolur
Canım kaç haftalık olduğun son adet gününe göre belli oluyor erken yumurtlama muhtemelen senin ki. Doktora gitmene gerek yok kendin takip verdiğinin 48 saat sonra tekrar ver artışı takip et. Çok erken öğrenmişsinHaftasonu gidersem en azından beta artışını görecektir diye düşündüm. Peki şu konuda bilginiz var mı ? Yine değeri 10 çıkan birine 4 haftalık hamile olduğu söylendiğini okudum burada . O zaman benimki aynı değerde neden 1 haftalık yazıyor ?
teşekkür ederim canımCanım kaç haftalık olduğun son adet gününe göre belli oluyor erken yumurtlama muhtemelen senin ki. Doktora gitmene gerek yok kendin takip verdiğinin 48 saat sonra tekrar ver artışı takip et. Çok erken öğrenmişsin![]()