gullu19 Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2016 368 250 23 49 9 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi odanesii #21 odanesii .!.: Az önce nova gebelik testi yaptım ama emin olamadım sizce ikinci çizgi varmı yokmu? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hamilesiniz inş saglıkla kucagına alırsın bebegini.
odanesii .!.: Az önce nova gebelik testi yaptım ama emin olamadım sizce ikinci çizgi varmı yokmu? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hamilesiniz inş saglıkla kucagına alırsın bebegini.
O odanesii Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2016 12 6 1 40 9 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi odanesii #22 gullu19 .!.: Hayırlı olsun hamilesiniz inş saglıkla kucagına alırsın bebegini. Genişletmek için tıkla... İnşallah canım amin
gullu19 .!.: Hayırlı olsun hamilesiniz inş saglıkla kucagına alırsın bebegini. Genişletmek için tıkla... İnşallah canım amin
Feralp PRENS'im geliyor.. Kayıtlı Üye 1 Kasım 2016 1.232 518 38 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi odanesii #23 bence var sonucu bize de bildir hayırlı olsun cnm..
O odanesii Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2016 12 6 1 40 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi odanesii #24 Canlarım kusura bakmayın telefonum bozuktu daha yeni girebiliyorum maalesef kimyasal gebelikmiş yani gerçek bir gebelik değil yinede çok sağolun yalnız bırakmadınız beni
Canlarım kusura bakmayın telefonum bozuktu daha yeni girebiliyorum maalesef kimyasal gebelikmiş yani gerçek bir gebelik değil yinede çok sağolun yalnız bırakmadınız beni