- 8 Temmuz 2019
- 40
- 10
- 38
- 28
- Konu Sahibi Rabia Tuana
-
Lütfen acil cvp allah aşkınaKızlar 13+6 dayım az evvel kusura bakmayın idrara gittim peçeteyle silince kan geldi toplu iğnenin ucunda bir tık fazla nedir
Cevap lütfenLütfen acil cvp allah aşkına
Kendinizi yorduysanız ondan gelmiş olabilir kontrol edin kanama artarsa hemen acile gidinKızlar 13+6 dayım az evvel kusura bakmayın idrara gittim peçeteyle silince kan geldi toplu iğnenin ucunda bir tık fazla nedir
Bugun cinsiyet partisi telaşı vardı baya yorulduydum ondanmıdır ne yapmalıyımKendinizi yorduysanız ondan gelmiş olabilir kontrol edin kanama artarsa hemen acile gidin
Ondan olabilir uzanın dinlenmeye çalışın bol su içinBugun cinsiyet partisi telaşı vardı baya yorulduydum ondanmıdır ne yapmalıyım
Şuan da dinleniyorm ama korkudan kalbim cıkıcakkOndan olabilir uzanın dinlenmeye çalışın bol su için
Korkma inşallah birşey olmaz ama kanama artarsa hemen doktora gitŞuan da dinleniyorm ama korkudan kalbim cıkıcakk
Acık kırmızıKan taze kan görüntüsünde miydi? Yani açık kırmızı parlak mıydı yoksa koyu kırmızı eski kan gibi mi?
Seni telaşlandırmak istemem ama bir acile gitsen daha iyi. Arkadasım dan da geldi hemn acile gitti sorun olmadıİnşaalh bişey olmaz ya dua edin bana lütfenviy
Çok güzel bir gecedeyiz şaban ayının ilk gecesiİnşaalh bişey olmaz ya dua edin bana lütfen
Nasılsın her şey yolunda mı ?İnsalah yarın giderim hastaneye cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?