- 27 Mayıs 2016
- 129
- 39
- 13
- 36
- Konu Sahibi Duygucem2011
-
Cok tşkedrm üzülmemek elde olmuyor napacagımı şaşırmış durumdayımben yaşamadım . geçmiş olsun demek istedim. uzmeyin kendinizi. tip çok ilerledi. çok sukur herşeyin çaresi var. kaldi ki zamanla kapanacağını ve hayat kalitesini etkilemeyeceğini soylemisler
tahmin ederim. o can karnıniza düştüğü andan itibaren kendi caninizdan önde oluyor. dua edin bolca. derdi de veren Allah dermanida . size dua edicem :)Cok tşkedrm üzülmemek elde olmuyor napacagımı şaşırmış durumdayım
Şuan içime su serpttin Allah razı olsun bunu duydum cok tşkedrm inşallh bizimkide kapanacakOğlumun kalbinde hafif bir üfleme vardı, normaldir kapanır dediler, kapandı. Bir problem olmadı.
Şuan içime su serpttin Allah razı olsun bunu duydum cok tşkedrm inşallh bizimkide kapanacakOğlumun kalbinde hafif bir üfleme vardı, normaldir kapanır dediler, kapandı. Bir problem olmadı.
Şuan içime su serpttin Allah razı olsun bunu duydum cok tşkedrm inşallh bizimkide kapanacak ne kadar sürede kapandı tam bilgi verirsen cok sevinirimOğlumun kalbinde hafif bir üfleme vardı, normaldir kapanır dediler, kapandı. Bir problem olmadı.
Bebeğiniz doğdumu yoksa şuan hamilemisinizbugün doktora gittik 3aylık bebeğimde patent foramen ovale yani kalp kapacıgında delik var dediler ama zamanla kapanacagını eğer kalsa bile yasam kalitesini etkilemiyeceğini söylediler bunları yaşayan ve sonradan kapanan var mı yarın tekrar başka hastaneye gidicez
Kızım şuan 4aylıkBebeğiniz doğdumu yoksa şuan hamilemisiniz
Cevap çok aydınlatıcı!!!Kızım şuan 4aylık
Doğdu 4aylık doktor da 1 seneye kadar kapanır dedi bu ay yine kontrole gidicez ama kapanmama ihtimali de varmışBebeğiniz doğdumu yoksa şuan hamilemisiniz
Cevap çok aydınlatıcı!!!
Doğdu bebeğim.doğum esnasında kapanması gerekiyormuş ama bazı bebeklerin tam kapanmıyormuş 1sene bulabiliyormuş umarım bizimde geçerAyrıntılı ultrasonda benim bebegimin beyninde kist vardı. Doktorlar geçer dediler geçti 2ayı bulmadan. Bu tür şeyleri bilgilendirmek için mecbur söylüyorlar ama genelde korkulacak bişey olmuyor hakkaten geçiyor. Doğuma kadar bişeyi kalmamış olur inşallah
. Tatlım bu doğum esnasında olan bişe her cocugun anne karnında kalbi açıktır doğum anında kapanır nadiren de olsa bazılarında acık kalırBebeğinizin bu rahatsızlığı hamileyken farkedilmedide doğduktan sonramı farkedildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?