Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet hastanesinde olduğum için herhangi bir iletişim numarası yok bizlerde malesefDoktorunla acil duruma karşı iletişime geçemez misin. Yani en dogru bilgiyi o verir bizler ne desek garanti olmaz hassas bi surec çünkü
Merhaba hanımlar
Bugünki meriofert iğnemi suyu toza karıştırmadan direk göbekten suyu yaptım 1 mayıs kimseye ulaşamıyorum ilk kez başıma geldi uykusuzluk ve dalgınlıktan dolayıkonu hakkında bilgi sahibi olan yazabilir mi acilll
Sabah meriofert akşam gonalf alıyorum bir doz eksik kalmış olacak bu şekilde sorun olur mu bilmiyorum inşallah olmazKullanilam su cozelti, muhtemelen serum fizyolojiktir. Eczaneden serum alip karistirip yapabilirsiniz. Ilacinizi almamis oluyorsunuz suan.
Bir eczaneye gidip durumu anlatin onlar
Sabah 9da idi dozum zaten gecmiş olacak ama çıkabilirsem sorarım aksi gibi bugün her yer kapalı eczane de kapalıdır nöbetçi bulmak gerekYakındaki bi eczaneyle görüşün.
İlacınızı almamanız riskli bir durum.
Bu süreçte özellikle en önemli şeylerden birtanesi ilaçları zamanında eksiksiz kullanmak.
Anladim. Sıkıntılı bi durum iste insallah sorun olmadan çözülür bi saglik personeli ile iletisime gecmeniz sartDevlet hastanesinde olduğum için herhangi bir iletişim numarası yok bizlerde malesef
İnşallah ya kimseyle de iletişim kuramıyorum belki yaşayan arkadaşlar olmuştur diye aklıma burası geldi yazdım teşekkür ederimAnladim. Sıkıntılı bi durum iste insallah sorun olmadan çözülür bi saglik personeli ile iletisime gecmeniz sart
sıvı serum fizyolojik yani tuzlu su. ecaneye gidin serum fizyolojik alın. 1mg olarak çekin enjektöre tozuyla beraber gidin eczaneye bir de yanınıza ilacı alın siz 1mg çekemem diyorsanız onlar yardımcı olur. benm de ampul kırık çıkmıştı ilacın bu şekilde hallettim 87tl serum fizyolojik paket fiyatı. 10mg lık 10 şişe satıyorlar.İnşallah ya kimseyle de iletişim kuramıyorum belki yaşayan arkadaşlar olmuştur diye aklıma burası geldi yazdım teşekkür ederim
Hastane aciline gidip durumu anlatsanız yardımcı olurlar belkiSabah 9da idi dozum zaten gecmiş olacak ama çıkabilirsem sorarım aksi gibi bugün her yer kapalı eczane de kapalıdır nöbetçi bulmak gerek
İlacımın süresi geçtiği için şuan yapmak istemedim tekrardan bir günlük dozumu atlamış olacağım çünkü akşam da gonalfim var 150 mglıksıvı serum fizyolojik yani tuzlu su. ecaneye gidin serum fizyolojik alın. 1mg olarak çekin enjektöre tozuyla beraber gidin eczaneye bir de yanınıza ilacı alın siz 1mg çekemem diyorsanız onlar yardımcı olur. benm de ampul kırık çıkmıştı ilacın bu şekilde hallettim 87tl serum fizyolojik paket fiyatı. 10mg lık 10 şişe satıyorlar.
Eczaneye soracağım onlar da bilgi veremezse cuma günü 6cı gün muayenem var o şekilde bilgi veririm artık acil bı konuda yardımcı olamayabilir olan oldu çünkü teşekkür ederimHastane aciline gidip durumu anlatsanız yardımcı olurlar belki
Evet haklısınız, sabah 9daymış baya geçmiş. Neyse olan olmuş artık, sıkmayın içinizi. Size şunu söyliyim benm ampulum kırık çıkmıştı, eczaneler kapanmıştı. Doktora ulaşınca bana eğer serum fizyolojiğe ulaşamazsa gonal f i yüksek doz yap demişti. Sonra ulaşınca sorun kalmadı. Bir şekilde doktora veya hemşireye ulaşmaya çalışın derim. Benim başıma son dozda gelmişti benzer durum.İlacımın süresi geçtiği için şuan yapmak istemedim tekrardan bir günlük dozumu atlamış olacağım çünkü akşam da gonalfim var 150 mglık
Bende yaptim onu bi an dalginlikla sonra yeni bi tane toz ve suyu karistirip vurdum . Doktoruma gittigimde boyle boyle yaptim dedim . Aferin dozunu kacirmadigin iyi olmus dedi.Merhaba hanımlar
Bugünki meriofert iğnemi suyu toza karıştırmadan direk göbekten suyu yaptım 1 mayıs kimseye ulaşamıyorum ilk kez başıma geldi uykusuzluk ve dalgınlıktan dolayıkonu hakkında bilgi sahibi olan yazabilir mi acilll
Gecse de atlamayin yapin. Doktorum bana oyle demisti. Iyi akil ettin bazilarinin aklina gelmiyo vurmuyo demisti. Ama siz bilirsinizSabah 9da idi dozum zaten gecmiş olacak ama çıkabilirsem sorarım aksi gibi bugün her yer kapalı eczane de kapalıdır nöbetçi bulmak gerek
Muayene sırasında söyledim bişey demediler. Artık dikkat ediyorumGecse de atlamayin yapin. Doktorum bana oyle demisti. Iyi akil ettin bazilarinin aklina gelmiyo vurmuyo demisti. Ama siz bilirsiniz
Evet o gün ulaşamadım ama muayeneye gidince söyledim herhangi bir şey söylemediler.Evet haklısınız, sabah 9daymış baya geçmiş. Neyse olan olmuş artık, sıkmayın içinizi. Size şunu söyliyim benm ampulum kırık çıkmıştı, eczaneler kapanmıştı. Doktora ulaşınca bana eğer serum fizyolojiğe ulaşamazsa gonal f i yüksek doz yap demişti. Sonra ulaşınca sorun kalmadı. Bir şekilde doktora veya hemşireye ulaşmaya çalışın derim. Benim başıma son dozda gelmişti benzer durum.
olumsuz bir durum olmamasına çok sevindim. Güzel sonuçlar alın inşallah :)Evet o gün ulaşamadım ama muayeneye gidince söyledim herhangi bir şey söylemediler.
İnşallah çok teşekkür ederimolumsuz bir durum olmamasına çok sevindim. Güzel sonuçlar alın inşallah :)