kızlar acil mutfakta gaz kokusu

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
yarım saat önce mutfağa girdiğimde hiç bişi yoktu ama beş dakika önce girdim ve inanılmaz bi gaz kokusu var balkon kapısını açıp kombiyi kapatıp çıktım hemen neden olur mu 187 yi aramak lazım mı

yarım saat önce mutfağa girdiğimde hiç bişi yoktu ama beş dakika önce girdim ve inanılmaz bi gaz kokusu var balkon kapısını açıp kombiyi kapatıp çıktım hemen neden olur mu 187 yi aramak lazım mı

Bi zahmet. Ocağı açık bırakmadıysanız kombiden geliyordur.

Ara biz de bir kere öyle aradık geldiler gaz kaçağı buldular,lamba ocak falan açma sakın vanasından kapa bir de gazı.

Cakmakla kontrol edin diyenler olacaktir..
Hepsi bir yana durum ciddi gercekten hicbir seyi ellemeyin ve 187yi arayin. Çünkü belli olmuyor bu isler

Aradınız mı? 2 saat önce bizim bu yakınlarda bi binada yangın çıktı. İtfaiye falan geldi. Aman dikkat inşallah önemli bir şey yoktur. Kesinlikle ışık falan filan açmayın..

Lambayı falan yakma sakın. Ara bence ya ne olur ne olmaz. Vanayı indirdin mi peki?
Aradınız mı? 2 saat önce bizim bu yakınlarda bi binada yangın çıktı. İtfaiye falan geldi. Aman dikkat inşallah önemli bir şey yoktur. Kesinlikle ışık falan filan açmayın..

aradık canım sağolsunlar hemen geldiler kaçak yokmuş dışardan dolmuş olabilir dedi gelen adam şükür bi sorun çıkmadı

X