Kızlar ACİL nolur bir bakın!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
14.758
35.997
598
Merhaba güzel burunlar. İki ay önce açık teknikle ameliyat oldum. Oldukça kanamam ve morarma oldu ama 15 günde iyileşti iyileşmem hızlı ve sorunsuzdu. Ama özellikle çene kısmımda ve yüzümün altında şişlik kaldı! :KK43: bunu yaşayan var mı nolur koca surat oldum fotoğraf çektiremiyorum :KK43: doktoruma mesaj attım kendisi çok yoğun olduğundan her zaman ulaşmak zor! Sanki yüz şeklim değişti kare oldu yuvrlak suratım. Yani benim 50 kg falan almam lazım bu şişlik için :KK43:(( size de oldu mu ?

gecici onlar canim skma canini iner benimde toparlak bi suratim vardi suan burun disinda sislik yok hamd olsun

gecici onlar canim skma canini iner benimde toparlak bi suratim vardi suan burun disinda sislik yok hamd olsun

Çok sağolun. Ama iki ay oldu kalır mı toparlaklık :( bir de yüzüm çeneden genişledi sanki oval yüzüm oldu kare :(

Benim kapalı teknikle oldu ameliyatım 2 ay önce benim de yüzüm şiş canım. arkadaşlarım keşke yanaklarını da aldırsaydın diye dalga geçiyor :) cene kısmını bilmem ama benim elmacık kemiklerimin üzeri şiş. doğru düzgün işlem bile görmemiş burnum doktor bişey yapmamış ama yine de çok şişti yüzüm. seninki bir de açık teknik, açıkta şişlikler uzun süre kalıyor. dert etme geçecek canım.

Korkulcak bisey yok kizlar oyle balon gibi olmuyo. Ben geçen seneden 3 kilo daha zayif olmama ragmen arkadaslarim kilo mu aldin diyo yuzumde hafif bi tombiklik var

Back
X